1.9.16

Σε κανέναν σταθμό δεν θα επιβληθεί «μαύρο» όπως στην ΕΡΤ...


Η συζήτηση στοχεύει στην παραπλάνηση της κοινής γνώμης...

Είναι προφανές ότι η συζήτηση για το «μαύρο» στα κανάλια που δεν θα καταφέρουν να αδειοδοτηθούν εξυπηρετεί συγκεκριμένες σκοπιμότητες, πολιτικές και επιχειρηματικές… Αφού καμία Αρχή δεν μπορεί να...
επιβάλλει σε κανέναν ιδιοκτήτη να κλείσει την επιχείρησή του όσο αυτή τουλάχιστον δεν αντιμετωπίζει άλλου είδους προβλήματα. Άρα η συζήτηση περί «μαύρου» είναι υπερβολική και εκ του πονηρού. Υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές μορφές για να συνεχίσει κάποιος σταθμός να εκπέμπει.

Συγκεκριμένα όσοι από τους υπάρχοντες σταθμούς δεν αδειοδοτηθούν… Πέραν των συνεργασιών που θα προκύψουν με τους νέους αδειούχους καναλάρχες… Εκτός του ότι μπορούν να συνεχίσουν την εκπομπή τους μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες και φυσικά από το Διαδίκτυο… Κανείς δεν μπορεί να τους εμποδίσει να εκπέμπουν σε τοπικό επίπεδο, μέχρι να προκηρυχθούν οι περιφερειακές άδειες.

Κατά συνέπεια «μαύρο» με την έννοια που επιβλήθηκε στην ΕΡΤ, δεν πρόκειται να υπάρξει στους σταθμούς που δεν θα καταφέρουν να πάρουν άδεια… Προφανώς θα υποστούν μετάλλαξη, δηλαδή η φυσιογνωμία τους, ενώ θα μειωθεί το προσωπικό και ο κύκλος εργασιών τους… Αλλά θα συνεχίσουν ως τηλεοπτικές επιχειρήσεις για όσο οι ιδιοκτήτες τους επιθυμούν να είναι ανοιχτοί και ζωντανοί οι σταθμοί τους!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: