30.10.15

Το σημείωμα αυτοκτονίας του Όντομ και η ατάκα του Τάισον για την Καρντάσιαν!...

Να κατηγορεί την Καρντάσιαν, φαίνεται ο Όντομ, σε σημείωμα που άφησε πριν πάρει το κοκτέιλ ναρκωτικών και αλκοόλ στον οίκο ανοχής - «Αυτό το μ..ί τον έφερε πίσω στη ζωή» είπε...
ο Τάισον στο ραδιόφωνο...

Τα ξένα μέσα συνεχίζουν να ασχολούνται με τον Λαμάρ Όντομ και όλες τις λεπτομέρειες γύρω από την περιπέτεια που περνάει. Φαίνεται ότι ξεπερνώντας τον κίνδυνο για την ζωή του και με την υγεία του να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο λεπτομέρειες για το βράδυ που κατέρρευσε βγαίνουν στην δημοσιότητα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Όντομ είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας αναφερόμενος σε ένα... διάσημο πρόσωπο.



Φαίνεται ότι η έκθεση στα μέσα, μέσα από το σόου των Καρντάσιαν, ήταν αυτό που πίεζε τον Όντομ και ένοιωθε ότι καταστρεφόταν. Ειδικά ένα επεισόδιο του σόου ήταν αυτό που έριξε εντελώς τον πρώην ΝΒΑερ. Μένει να δούμε αν θα αποφασίσει ο ίδιος ο πρωταγωνιστής να μιλήσει κάποια στιγμή για όλα αυτά που ακούγονται.

Από την άλλη πλευρά, ο Μάικ Τάισον απεφάνθη πως η Κλόε Καρντάσιαν ήταν αυτή που έσωσε τον διάσημο πρώην άσο των Λέικερς:
Ο προκλητικός παλαίμαχος πυγμάχος χρησιμοποίησε άκομψο τρόπο για να κάνει χιούμορ.

Συγκεκριμένα, σε ραδιοφωνική εκπομπή είπε:
«Ήταν νεκρός. Αυτό το μ...ί τον έφερε πίσω στη ζωή. Δεν είναι τυχαίο ότι το πρώτο πράγμα που είπε όταν συνήλθε ήταν ότι την αγαπά».
Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια: