31.10.15

Την παραίτηση Καμμένου ζήτησε ο Θεοχάρης...

Την παραίτηση Καμμένου ζήτησε ο Θεοχάρης για τα sms που αντάλλαξε με τον Γιαννακόπουλο - Media... για τα sms που αντάλλαξε με τον Γιαννακόπουλο...
Το θέμα με την ανταλλαγή των sms μεταξύ του Πανου Καμμένου και του επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλου επανέφερε στη Βουλή ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, ζητώντας την παραίτηση του υπουργού Άμυνας.

Μιλώντας στην...
Ολομέλεια κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ο Χάρης Θεοχάρης υποστήριξε ότι η ύπαρξη των μηνυμάτων εγείρει μείζον πολιτικό ζήτημα για τον κυβερνητικό εταίρο.

«Και προχθές τι μας είπε ο κ. Καμμένος; Πως αντάλλασσε SMS με εκδότη που έχει συμφέροντα στο χώρο του φαρμάκου για τη σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου. Και δεν έχει ακόμη παραιτηθεί; Εσείς κύριοι Συνάδελφοι της Αριστεράς τον στηρίζετε; Σας έχει μείνει ένα δράμι συνείδησης, μια στάλα, μια ρανίδα;», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Θεοχάρης.

Εκ μέρους των ΑΝΕΛ μίλησε ο βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος απάντησε στον βουλευτή του Ποταμιού λέγοντας πως «πρώτη φορά άκουσε ο κ. Θεοχάρης ότι επιχειρηματίες ανέβαζαν και κατέβαζαν κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς; Αυτή η δουλοπρέπεια όμως τελείωσε οριστικά». Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε το θάρρος της γνώμης του να δημοσιοποιήσει την εμπλοκή κάποιου μεγαλοπαράγοντα. Η ενέργεια αυτή αποτελεί για εμάς τιμή και νομίζω για όλο το Σώμα εκτός από τον κ. Θεοχάρη».

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: