31.10.15

Αυτός είναι διαγωνισμός στην ΕΡΤ...

... τα ξέρουν όλοι, όλα, εκ των προτέρων...
Έγινε η εσωτερική προκήρυξη θέσεων για τους 5 γενικούς διευθυντές στην ΕΡΤ και το...
e-tetRadio παίζει στοίχημα. Τι λέτε; Θα βρούμε από τώρα ποιοι θα πάνε που; Έχουμε μαντικές ικανότητες, μην νομίζετε πως είναι μιλημένες οι θέσεις από πριν.
Η προθεσμία που δόθηκε στους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τα χαρτιά τους (και τα... προσόντα τους) είναι μέχρι αυτή τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες συνεντεύξεις με τον Λάμπη Ταγματάρχη. Οι τοποθετήσεις θα γίνουν άμεσα, μέσα πιθανότατα στην ερχόμενη εβδομάδα. Εν συνεχεία θα καλέσουν αυτοί εσωτερικό διαγωνισμό για να προτείνουν διευθυντές τμημάτων, συντονιστές προγραμμάτων κλπ.
Πέντε είναι οι Γενικές Διευθύνσεις, Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Ενημέρωσης, Προγράμματος, Τεχνικών και Νέων Τεχνολογιών-Μέσων. Να πούμε ονόματα; Να προβλέψουμε ονόματα; Και μετά πάμε να παίξουμε κι ένα τζοκεράκι.
Ευάγγελος Λουριδάς λόγου χάριν. Νίκος Μιχαλίτσης. Αλλά και Σταύρος Καπάκος. Φυσικά και ο Γιώργος Σιούλας, ο μάγος σκηνοθέτης του Βαγγέλη Βενιζέλου, τότε με το βαθύ ΠΑΣΟΚ το οποίο ζει και βασιλεύει. Να δούμε και ποιος ή ποια θα πάει στις Νέες Τεχνολογίες. Λέτε να είναι η Βάλια Καϊμάκη της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης; Η μήπως προαλείφεται η Μαρία Κοζάκου που έχει και προϋπηρεσία στη ΝΕΡΙΤ και τη ΔΤ; Ή ένας εκ των Βασιλόπουλου, Βουγιουκλάκη; Στις Νέες Τεχνολογίες παίζουμε παραλλαγή όπως καταλαβαίνετε.
Ο Γιώργος Γιουκάκης πάντως για να μιλήσουμε και για τα δικά μας, τα ερτζιανά, πάει για διευθυντής ειδήσεων στο ραδιόφωνο.

 e-tetradio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: