31.10.15

Πήρε φόρα ο Κυριάκος...Πέταξε νέα "καρφιά", κατά Βαγγέλη και "Τζίτζι".
ΒΙΝΤΕΟ...
Το ενδεχόμενο να μην υπάρχει δεύτερος γύρος στην εκλογή προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αν η διαφορά του πρώτου υποψηφίου είναι μεγάλη σε σχέση με του δεύτερου, ανεφερε ο Κυριάκος.

«Μπορεί να μην υπάρξει δεύτερος γύρος αν είναι...
μεγάλη η διαφορά μεταξύ πρώτου και δεύτερου. Μπορεί σε αυτή την περίπτωση να υπάρχει ένα σενάριο και μία συμφωνία να μην υπάρχει δεύτερος γύρος. Μπορεί να συμβεί αυτό. Ναι», πρόσθεσε, μιλώντας το πρωί στο MEGA. Και δήλωσε βέβαιος ότι θα είναι υποψήφιος στον δεύτερο γύρο. Ωστόσο, τόνισε ότι δεν πιστεύει πως η διαφορά θα είναι τόσο μεγάλη.

«Δεν έχουμε ακούσει τον λόγο του Μεϊμαράκη σαν υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ. Επιμένω στην ανάγκη οργανωμένου διαλόγου και έδωσα μάλιστα δύο επιλογές. Ή τηλεοπτικό διάλογο ή συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Περιμένω την επίσημη τοποθέτηση του κ. Μεϊμαράκη γύρω από το ζήτημα αυτό», είπε ο Μητσοτάκης, αφήνοντας αιχμές κατά του προσωρινού προέδρου του κόμματος. 

Ο Κυριάκος   επανέλαβε ότι η πρότασή του περιλαμβάνει θητεία για τον πρόεδρο του κόμματος και ετήσιο συνέδριο, ώστε να παράγεται πολιτική. Εκτίμησε ότι εκείνος θα είναι στον δεύτερο γύρο και απέφυγε να απαντήσει ποιον θα ήθελε για αντίπαλό του.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να είναι εκείνος ο νικητής, είπε, πως, δεν πρόκειται να προχωρήσει σε διαγραφές αντιπάλων του και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αξιοποιήσει κάποιους από τους ανθυποψηφίους του στην επιτελική ομάδα του κόμματος, εάν και εκείνοι το επιθυμούν. Όπως ανεφερε, δεν πιστεύει στο θεσμό των αντιπροέδρων της ΝΔ και δεν μοιράζει "οφίκια'.

Απαντώντας στην κριτική που άσκησε εναντίον του ο Απόστολος Τζιτζικώστας για ελλιπές έργο στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, είπε πως συνήθως κατηγορείται για τις αλλαγές τις οποίες έκανε και στρέφοντας τα "πυρά" του κατά της υποψηφιότητας του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, είπε πως στην περίπτωση εκλογής Τζιτζικώστα, τότε δημιουργείται αυτόματα πρόβλημα διαρχίας στη Νέα Δημοκρατία.

Για τη μετακίνηση των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ, ο  Μητσοτάκης σχολίασε: «Υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ που έδινε αγώνα για τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ και τώρα τις στέλνει στα δικαστήρια», σχολίασε για το θέμα των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ που μετακινούνται ως γραμματείς στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Φυσικά δεν άφησε στο απυρόβλητο, ούτε τον πρωθυπουργό: «Δεν θα αφήσουμε τον Τσίπρα σε χλωρό κλαρί»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: