30.11.12

Επίθεση Σκουρλέτη στην ΕΡΤ...

Για ανισότιμη μεταχείρηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχέση με τον χρόνο προβολής της στα τηλεοπτικά δελτία και με βάση τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ΕΣΡ, κάνει λόγο σε σημερινή δήλωσή του, ο ... εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης.
«Πέντε σχεδόν μήνες μετά τις εκλογές, η δημόσια τηλεόραση αρνείται να αναγνωρίσει την πραγματικότητα που πρόεκυψε από αυτές και αγνοεί συστηματικά τους πολιτικούς συσχετισμούς που προέκυψαν», αναφέρει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την ηγεσία της ΕΡΤ.

Επίσης, προσθέτει ότι η ίδια η δομή των δελτίων ειδήσεων αντιμετωπίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ως τέταρτο κόμμα και όχι ως το δεύτερο κόμμα της ελληνικής Bουλής, ενώ, σημειώνει πως αντιμέτωποι με την ανισότιμη μεταχείριση είναι και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΚΚΕ.

Ο κ. Σκουρλέτης υπογραμμίζει, ότι «κανείς δεν δικαιούται να χρησιμοποιεί τη δημόσια τηλεόραση ως μέσο κυβερνητικής προπαγάνδας και χειραγώγησης της κοινής γνώμης και πρέπει όλοι να γνωρίζουν και αυτό αφορά τόσο την κυβέρνηση όσο και τη διοίκηση της ΕΡΤ, ότι οι Έλληνες πολίτες απαιτούν μια αξιόπιστη, πλουραλιστική και ανεξάρτητη δημόσια τηλεόραση στην υπηρεσία της ενημέρωσης και του πολιτισμού».

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: