30.11.12

Μας γκώσατε στην προπαγάνδα κύριε Καψή! ...


H προπαγάνδα στο Mega τούς έχει γίνει δεύτερη φύση...

Για πάμε! Να απαντήσουμε στον μίστερ Μανώλη Καψή που σιχτίριζε και αναρωτιόταν today στο δελτίο του Mega, «Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα υπάρχει αυτή η εικόνα στο ΑΠΘ»! Αφού τρώγεται ο journalist, να του...

δώσουμε το answer!

Στην ευρωπαϊκή χώρα που η ανεργία έχει χτυπήσει 25% και βάλε!
Στην ευρωπαϊκή χώρα που την βγάζουμε και αυτό το χειμώνα χωρίς θέρμανση, το βασικότατο αγαθό!
Στην ευρωπαϊκή χώρα όπου ο συνταξιούχος χαρτζιλικώνεται με 100 ευρώ!
Στην ευρωπαϊκή χώρα που κάποιοι τη βγάζουν με συσσίτια!

Θες κι άλλο;

Στην ευρωπαϊκή χώρα που ένα δελτίο μπουμπουνάει τέτοια προπαγάνδα στα μούτρα μας!

Μία είναι η αλήθεια για αυτούς!
Έλεος πια! Γκώσαμε με τους τύπους! Πού νομίζουν ότι είμαστε! Στο Ιράκ, το Ιράν ή την Ουγκάντα! Και εκσφενδονίζουν τα τέρατα κάθε βράδυ στις 8! Jesus Christ με τους ανεκδιήγητους! Αμολάνε τα απίστευτα και απορούν μετά γιατί μαζεύεται κόσμος κάτω από το channel τους και διαμαρτύρεται!

Προπαγάνδα παντού
Μιλάμε η προπαγάνδα στο Mega τούς έχει γίνει τόσο δεύτερη φύση, που ακόμα και στο… πολιτιστικό, στα δίχτυα της σέρνονται! Στο φινάλε του δελτίου today, διαφήμισαν τη νέα ταινία του Παπακαλιάτη! Δηλαδή, για όνομα!

Lucky you!
Και όλα αυτά τα μπουμπούνισε ο ανεκδιήγητος, την ημέρα που δόθηκε στη δημοσιότητα η ανακοίνωση της Eurostat σύμφωνα με την οποία μεταξύ άλλων, το country μας έχει το υψηλότερο ποσοστό άνεργων νέων μέσα στην Ευρωζώνη! Και τυχερός είσαι που δεν βγαίνεις με μπούρκα, γιατί μόνο Ευρώπη δεν είναι αυτό που ζούμε κύριε Καψή!Γιώτα Δημητρακοπούλου, Opinions (enimerosi24.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: