18.5.12

Ψωμιάδης: "Nα επιστρέψει και ο Καμμένος!"...


"Όλοι είναι παιδιά του Κων/νου Καραμανλή" είπε ο πρώην περιφερερειάρχης! ...
"Στην παρούσα φάση όταν σε καλεί η πατρίδα, δεν έχεις δικαίωμα να πεις όχι" δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ο οποίος αναλαμβάνει, μετά από μία ειλικρινή όπως είπε πρόσκληση του Α. Σαμαρά, την στρατηγική της ...
προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα.

"Αναλαμβάνω" είπε αλλά "όχι με τις θέσεις της ΝΔ σε ότι αφορά στο μνημόνιο. Εγώ ήμουν απέναντι στο συγκεκριμένο μνημόνιο, όχι ότι είμαι ενάντια σε μία δανειακή σύμβαση που θα αφορά το κράτος, την γραφειοκρατία και την διαφθορά"

"Να τηρήσουμε πολλά από την δανειακή, όχι να ξεπατώσουμε τους Έλληνες με νέες θυσίες. Να διαπραγματευθούμε σκληρά για ένα ηπιότερο μνημόνιο"

"Είπα στον κ. Σαμαρά" τόνισε ο κ. Ψωμιάδης "πως πολλά πρέπει να αλλάξουν στην κεντροδεξιά. Μόνο ενωμένοι, υπογράμμισε, μπορούμε να φτάσουμε στην επιτυχία, απέναντι σε μία ανεύθυνη, επικίνδυνη, μηδενιστική αριστερά"

Τάχθηκε ακόμα υπέρ της επιστροφή όλων! Όχι μόνο της Ν. Μπακογιάννη και του Γ. Καρατζαφέρη αλλά και του Π. Καμμένου.

"Όλοι είναι παιδιά του Κωνσταντίνου Καραμανλή" σημείωσε, ενώ τόνισε πως αντίπαλος είναι ο κακός εαυτός της κεντροδεξιάς.

"Για προσωπικούς και εγωιστικούς λόγους ταλαιπωρείται αυτή η παράταξη"

Τόνισε ακόμα πως "Εγώ ένα μήνα βάζω μία άνω τελεία. Αλλά την επόμενη ημέρα αν από αυτά που λέει η ΝΔ δεν μπορούν να γίνουν, τότε θα είμαι απέναντι. Θα ξαναγυρίσω στα καθήκοντά μου και δεν με ενδιαφέρει αν αύριο η ΝΔ βγει κυβέρνηση. Δεν με ενδιαφέρει η εξουσία" υπογράμμισε ο κ. Ψωμιάδης.

Στο ερώτημα δε, αν τον χρησιμοποιεί ο Α. Σαμαράς ο κ. Ψωμιάδης απάντησε πως τον χρησιμοποιεί η πατρίδα.

"Εμένα με ενδιαφέρει ο λαός. Εμένα είπε ποτέ δεν με στήριξε η ΝΔ" απάντησε...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: