31.5.12

Και επίσημα «κάτοικος» Τούμπας ο Γιώργος Δώνης


Ο ΠΑΟΚ είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γιώργου Δώνη, μετα την φετινή επιτυχημένη περίοδο στον Ατρόμητο. Ο Ζήσης Βρύζας μιλώντας για τον νεο προπονητή του «Δικέφαλου» τόνισε πως η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ήταν στρατηγική επιλογή.

«Κρίναμε ότι υπήρχαν στοιχεία στην ομάδα όχι όπως τα θέλαμε. Είμαι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσω τον κ. Δώνη, ο οποίος θα είναι ο προπονητής μας για την επόμενη διετία. Συζητήσαμε αρκετά μαζί του σε θέματα οργάνωσης, ταυτότητας, πειθαρχίας που θα έχει ο ΠΑΟΚ. Σε αυτά θα δώσουμε βαρύτητα για να έχουμε μια ομάδα που θα τη χαιρόμαστε όλοι», τόνισε ο κ. Βρύζας.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δώνης δήλωσε «πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που από σήμερα θα είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ. Εκπροσωπώ ένα μεγάλο σύλλογο».

Όπως υπογράμμισε, η επιλογή «ήταν εύκολη απόφαση. Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε με τον πρόεδρο το πλάνο ήταν ξεκάθαρο. Σημαντικό ρόλο έπαιξε για μένα και το ότι ο ΠΑΟΚ πήρε γρήγορα την αδειοδότηση. Υπήρχαν μόνο κάποια οικογενειακά θέματα στο να καταλήξω στην απόφασή μου. Εχω δύο παιδιά που παίζουν στον Παναθηναϊκό και ο ένας θα βγει στο εξωτερικό. Θα πρέπει σαν οικογένεια να ζούμε σε τρία σπίτια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: