30.5.12

Ψωμιάδης: «Ο Σόρος χρηματοδοτεί τον ΣΥΡΙΖΑ»! (Βιντεο)...


Αφού παρουσίασε το 9θέσιο βανάκι, με το οποίο πραγματοποιεί από την Τρίτη τις εξορμήσεις του στη Βόρεια Ελλάδα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εμφανίστηκε αισιόδοξος για τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας, στις επικείμενες εκλογές, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα – Τετάρτη.

Συγκεκριμένα... ανέφερε πως «η ΝΔ σε αυτές τις εκλογές θα διπλασιάσει τα ποσοστά της σε μερικές περιοχές της Βορείου Ελλάδος ενώ στις υπόλοιπες θα αυξήσει την δυναμική της».(κλικ για το ΒΙΝΤΕΟ)

Παράλληλα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «δεν θέλουμε και δεν πρέπει να παραδώσουμε την Ελλάδα στη θολή κουλτούρα της Αριστεράς, στους υπερασπιστές της 17Ν, στις συνιστώσες του αρνητισμού και της αντίδρασης, στους αρνητές της Ευρωπαΐκής Προοπτικής της χώρας».

«Δεν είναι περίεργο ότι ξαφνικά δυνάμωσε οικονομικά ο ΣΥΡΙΖΑ; Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την πλούσια προεκλογική καμπάνια; Ποιοι καθοδηγούν και ποιοι χρηματοδοτούν; Πάντως, ο Σόρος, ο βασιλιάς των κερδοσκόπων, όπως γράφεται στηρίζει Τσίπρα… Δεν πρέπει να παραδώσουμε την χώρα στην Αριστερή Δικατορία του ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε στην επίθεσή του στην Αριστερά...
www.redalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: