26.12.11

Αντώνη εξήγησες στο κοριτσάκι ότι θα το διώξεις;...


O Αντώνης Σαμαράς όπου σταθεί κι όπου βρεθεί δεσμεύεται να καταργήσει το νόμο για την ιθαγένεια που ψήφισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στην αρχή της θητείας της. Σύμφωνα με την ... Καθημερινή της περασμένης Κυριακής (εδώ), τα άτομα που έχουν λάβει ελληνική ιθαγένεια κατόπιν αιτήσεως με βάση το ν. 3838 είναι μόλις 83 αλλογενείς και 4 ομογενείς, όλοι εντός του 2011.

Παρ'όλα αυτά, τόσο ο ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας όσο και η ακροδεξιά αυλή του έχουν εκφραστεί κατά καιρούς με ακραίο τρόπο, τόσο κατά του συγκεκριμένου νόμου (που απέτυχε) όσο και κατά των μεταναστών, νόμιμων ή παράνομων.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, ο Αντώνης Σαμαράς...


...ακούσε τα Κάλαντα των Χριστουγέννων από την παιδική χορωδία της «Κιβωτού του Κόσμου», στα Κεντρικά Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Μεταξύ των παιδιών που στηρίζει η Κιβωτός του Κόσμου, βρίσκονται δεκάδες παιδιά μεταναστών των οποίων την ένταξη στην κοινωνία έχει υποσχεθεί ο πρόεδρος της Ν.Δ να μπλοκάρει.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι από τη φωτογραφία, ο υπερπατριώτης πολιτικός δεν είχε κανένα πρόβλημα να φωτογραφηθεί μαζί με ένα από τα παιδάκια αυτά, τους πρόσφερε μάλιστα και δώρα ευχόμενος "Καλά Χριστούγεννα".

Αναρωτιέμαι αν του ψιθύρισε στο αυτί κάτι από όλα αυτά:
www.parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: