30.12.11

Σηκωμάρες του διαδικτύου, όλη η αλήθεια...

Από την tsaousa

Αναλύοντας από την κόψη του σπαθιού την τρομερή ΕΔΩ τα αγόρια του διαδικτύου, τα οποία νομίζουν ότι ένας λογαριασμός στη Google, είναι εισιτήριο διαρκείας για το μπουρδέλο της γειτονιάς τους, ένιωσα τύψεις.

Όχι που κατέδωσα τους καμπαλέρος με τα πίξελς, αλλά που...

κανείς τους δεν είπε να παραπονεθεί.

Γιατί, είναι γνωστό πως τα περισσότερα αγοράκια, μπαίνουν στον πειρασμό να την πέσουν στην κουνιστοκώλα, που ποζάρει στην προσωπική της σελίδα με το μαγιό βαθιά χωμένο εκεί που σέρνει το καράβι, όπως λέγεται αυτό που ακόμη και η βασίλισσα το πάει μόνη της στην τουαλέττα.

Αν εγώ δεν είχα καραβοσούρτη, αλλά καραβοσμπρώχτη, το ίδιο θα έκανα.

Γι αυτό ένιωσα τύψεις. Που δεν αντέδρασαν τα παλικάρια στο χαφιεδισμό μου, αντίθετα αντιμετώπισαν με στωικότητα τις πικρές διαπιστώσεις μου.

Βέβαια, εγώ δεν αναφερόμουν σε όλους τους αρσενικούς που διαθέτουν πληκτρολόγιο, στα τρία είδη μαλάκα που συναντάς στο διαδύκτιο αναφέρθηκα, γιατί το φλερτ έστω και μέσω διαδικτύου είναι υγεία, όταν γίνεται με κριτήριο και τακτ, φυσικά.

Παρόλα αυτά, κατανοώντας πως είναι λεπτή η διαχωριστική γραμμή του μαλάκα από τον φυσιολογικό, κάποιοι θα είχαν κάθε δίκιο να προσβληθούν.

Γι αυτό ένιωσα τύψεις που τα αγόρια έβγαλαν το σκασμό. Σημάδι αυτοελέγχου και ανωτερότητας, ασυζητητί.

Μπορεί και σταρχιδισμού, αλλά προτιμώ να το βλέπω ρομαντικά.

Γιατί, οι σηκωμάρες του διαδικτύου φίλοι μου, είναι πρωτοξαδέλφια του ρομαντισμού, αφού, παρά την οικονομική κρίση και την ανέχεια, πάνω απ΄όλα ο έρωτας και έρωτας ίσον φεγγαρόφωτο, φτερουγίσματα και ανακατωσούρα στο στομάχι.

Αν σκεφτούμε ότι πολλά πηδήματα γίνονται στο ημίφως και υπό την επήρεια αλκοόλ, τότε δε μιλάμε απλώς για ρομαντισμό, αλλά για υπερομαντισμό, την επιτομή της συγκινησιακής δόνησης του όντος που λέγεται άνθρωπος και όχι καυλοράπανο, όπως υποτιμητικά αποκαλούν οι κυνικοί.

Οι άντρες πέφτουλες του διαδικτύου λοιπόν, είναι βαθιά ρομαντικοί.

Βαθύτερα ρομαντικές όμως, είναι οι γυναίκες του διαδικτύου. Και είναι βαθύτερα ρομαντικές, επειδή γίνονται μάνες. Για την ακρίβεια, όχι επειδή γίνονται μάνες, αλλά επειδή του γαμούν τη μάνα.

Ποιανού; Του πεσίματος φυσικά.

Καλά το καταλάβαμε, ήρθε η ώρα μας.

Αν οι άντρες την πέφτουν με τους τρεις τρόπους που ανέφερα την προηγούμενη φορά, οι γυναίκες στο διαδίκτυο την πέφτουν με εκατόν τρεις και είναι πολύ δύσκολο να τις εντάξεις σε κατηγορία.

Επιπλέον, οι γυναίκες δεν την πέφτουν όπως οι άντρες. Οι γυναίκες δεν θέλουν να πηδηχτούν με το θεογκόμενο, τον ομορφάντρα, το γοητευτικό.

Οι γυναίκες γουστάρουν επωνυμία, οικονομική κατάσταση και επάγγελμα.

Όσο πιο γνωστός στο πλατύ κοινό ο άντρας, τόσο πιο ξέκωλα θα του την πέσουν.

Δεν πα να είναι σαν τον Κουασιμόδο ξεκούραστο; Μήπως με τη μούρη θα τις πηδήξει;

Το ίδιο και με τον ματσωμένο. Έτσι και μπανίσει η γκόμενα ότι ο τύπος έχει φράγκα, του στέλνει κατευθείαν φωτογραφία το απαυτό της και ρωτάει στα ίσα: θέλεις να χτενίσεις το γουνάκι μου;

Εδώ κολλάει το «επειδή γίνονται μάνες». Την πέφτουν κατευθείαν και στα ίσα, επειδή δεν έχουν χρόνο για χάσιμο. Θηλάζουν, πάνε το παιδί στα Αγγλικά ή πρέπει να το διαβάσουν.

Όσο πιο παντρεμένη και πιο μάνα είναι μια γυναίκα, τόσο πιο ευαίσθητη με τον έρωτα γίνεται και αναρωτιέμαι μήπως ευθύνεται γι’ αυτό ο άντρας της. Εκτός κι αν είναι όλες λυσσάρες, που δεν αποκλείεται.

Τα προφίλ όμως που δέχονται επίθεση από σμήνη μιράζ γυναικών, είναι των γιατρών. Λες κι άμα τις πηδήξει γιατρός, θα τις γιάνει από τις αρρώστιες.

Γνώρισα τύπο στο facebook, ο οποίος δήλωνε καρδιοχειρουργός, είχε πάρει όλα τα γυναικεία προφίλ από το Άλφα ως το Ωμέγα και εννοώ τις εγγραφές του 2010, γιατί στου ’11 ήταν στο Δέλτα ακόμα.

Τέτοια η καβλάντα των γυναικών μαζί του, που καμία μαλάκω δεν έβλεπε πως τα στάτους που ανέβαζε στον τοίχο του ήταν ανορθόγραφα και ασύντακτα, φωνάζοντας «εγκώ οικονομικό μετανάστι και ματαίνω Ελλίνικος».

Κι όλη αυτή η τύφλωση, επειδή είχε στο προφίλ του φωτογραφία με χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο. Ούτε φάτσα δεν έβλεπαν δηλαδή.

Υποθέτω βέβαια, πως όταν τους είπε «κύνω-κύνω» κάτι θα καταλάβανε οι αόματες.

Αλλά μασάνε; Το ξεχνάνε, γιατί είπαμε πως βιάζονται.

Άλλωστε, ακολουθούν οι αρχιτέκτονες, οι μηχανικοί, οι δικηγόροι, πού καιρός για χάσιμο.

Πολύ πηδάνε στο διαδύκτιο αυτά τα επαγγέλματα, αλλά μην είμαι υπερβολική, πηδάνε και έξω. Τις ίδιες.

Πότε προλαβαίνουν οι πουτάνες να καμακώνονται στο facebook και να προλαβαίνουν και τους έξω, απορώ.

Πότε ξεσκατίζουν το παιδί, πότε πάνε σούπερ μάρκετ, πότε απολυμαίνουν το μπάνιο τους, πότε πάνε γυμναστήριο, πότε βάφουν χέρι-μούρη-πόδι, μόνο η θεά Κάλλι το ξέρει.

Τα παραπάνω ισχύουν για την πλειονότητα των γυναικών που λειώνουν το μανικιούρ τους στα πλήκτρα.

Υπάρχουν όμως και κάτι άλλες θερμογκαύλουσες στο διαδίκτυο, που παίρνουν τα πάντα-όλα. Από μπετόν αρμέ, μέχρι τούβλα.

Όπως υπάρχουν και αυτές, που κυνηγάνε τα τεκνά. Στα σαράντα αγκυροβολημένες ηλικιακά, μη δουν μυξιάρικο και δεν το θηλάσουν.

Και όχι μόνο αυτό, περηφανεύοντα κιόλας ότι έχουν πέραση στους μικρούς γιατί είναι θεές.

Βρε αγάπη μου, έχει Οιδιπόδειο δεν το βλέπεις, σε λένε εσένα Σταματίνα; Τη μάνα του λένε έτσι!

Χέστηκε η αγκυροβολημένη. Όσο την πηδάει καλώς, αλλιώς, να πάει σε ψυχολόγο.

Έτσι είναι οι σηκωμάρες του διαδικτύου, κρύβουν πολύ κυνισμό και ο κυνισμός είναι ο φερετζές του ρομαντισμού, ισχυρίζονται στην Τουρκία.

Το όπλο των αντρών στα νταραβέρια αυτά, είπαμε ότι είναι το παραμύθι.

Των γυναικών, είναι οι φωτογραφίες.

Τιγκάρουν το προφίλ τους με φωτογραφίες που δεν θα έβαζε ούτε η Μενεγάκη, που στο κάτω-κάτω, την έχουμε δει σε όλες τις στάσεις.

Χώσε λοιπόν φωτό με το μαγιό στην πλαζ, όρθια, κατάχαμα, ανάσκελα, μπρούμυτα, χιαστί, κατεβασμένο, οτιδήποτε, χώσε φωτό με φουστανάκι, νυχτικό, με την τιράντα κάτω, χωρίς σουτιέν, μόνο με σουτιέν, χώσε φωτό απ΄το σφουγγάρισμα, το κομμωτήριο, το Παρίσι κι έτοιμο το βιογραφικό.

Άμα τολμάς μαλάκα, μην τσιμπάς.

Εδώ πρέπει να πω ότι οι μισές δεν έχουν καμία σχέση σήμερα στο αγκυροβόλι των σαράντα, με τις φωτογραφίες τους στο facebook. Το έχω μάθει από φίλους μου που τσίμπησαν.

Όχι λαστ γίαρ οι φωτογραφίες τους, αλλά προπατορικό αμάρτημα. Τόσο παλιές.

Εκείνες όμως δεν κωλώνουν. Ας πρόσεχε ο μαλάκας, αφού ήρθε, θα γαμήσει, τι θα κάνει;

Και γαμάει.

Και δεν τελειώνει ποτέ αυτός ο φαύλος κύκλος ή αυτοί οι ίδιοι, τελικά.

Ένα γαμιστρικό Woodstock το διαδίκτυο παιδιά, με γυναίκες και άντρες σε παράκρουση, από το φόβο του θανάτου.

Για τις εξαιρέσεις μη μου πείτε.

Οι μισοί βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο του ρομαντισμού, την αυτοκτονία και οι υπόλοιποι στου κυνισμού, που είναι πάλι η αυτοκτονία.

Όσοι πάλι, γίνανε ζευγάρι από το διαδίκτυο και ζήσαν happily ever after, δεν μας αφορούν, γιατί δεν κράζουμε οικογένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: