24.12.11

Χατζηδάκης: Οι µαγικές συνταγές και τα µεγάλα λόγια δεν ωφελούν...


Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη σημερινή συνέντευξη του Κωστή Χατζηδάκη στο ΒΗΜΑ της Κυριακής:

«Καµία µάχη δεν είναι χαµένη προτού δοθεί. Αλίµονο αν δεχθούµε πως... η καταστροφή είναι αναπόφευκτη. Είµαστε σε οικονοµικό πόλεµο και δεν πρέπει να ξεχνάµε πως “εις οιωνός άριστος, αµύνεσθαι περί πάτρης”.

Οι µαγικές συνταγές και τα µεγάλα λόγια δεν ωφελούν. Χρειάζεται να εκπλήξουµε θετικά µε σύστηµα, ταχύτητα και αποτελεσµατικότητα. Να κάνουµε το 2012 περισσότερα, σε διαρθρωτικές αλλαγές και µεταρρυθµίσεις, απ’ όσα...


...φαντάζονται οι άλλοι ότι µπορούµε να κάνουµε. Οι αγορές είναι κλίµα και πρέπει πρωτίστως να κερδίσουµε τη µάχη του ψυχολογικού κλίµατος. Μπορούµε ασφαλώς να τα καταφέρουµε».

Σχόλιο: Δεν θα διαφωνήσω σε κάτι με τον κ.Χατζηδάκη, μόνο που το κόμμα το οποίο εκπροσωπεί, κάνει ακριβώς τα αντίθετα πράγματα. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι εκείνος που περιφέρει εδώ και δυο χρόνια τη μαγική συνταγή της επαναδιαπραγμάτευσης και των Ζάππειο 1,2 ενώ είναι κι αυτός που υπερασπίζεται τα ταξί, τα φαρμακεία κτλ.

Έχω λίγο αρχίσει να κουράζομαι με τα λόγια όλων τους. Δυο χρόνια περιμένουμε τον Χατζηδάκη να διαφοροποιηθεί δημοσίως σε κάτι κρίσιμο κι ακόμα περιορίζεται στις "ελαφρές" διαφοροποιήσεις...
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: