29.12.11

ΚΥΠΡΟΣ: Χιονισμένη θα είναι η Πρωτοχρονιά...


Λευκωσία: Μετά τα «λευκά» Χριστούγεννα που θέλησαν να περάσουν πολλοί στο Τρόοδος, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν και «λευκή» Πρωτοχρονιά. Η διάθεση του καιρού αλλάζει από την Παρασκευή, ενώ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα με βροχές, καταιγίδες, δυνατούς ανέμους και χιόνια στο Τρόοδος.
Φαίνεται ότι...


φέτος ο καιρός φτιάχνει ανάλογη διάθεση με το πνεύμα των ημερών, αφού ανάλογα καιρικά φαινόμενα επικράτησαν και την εβδομάδα των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου, σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 18 στα παράλια και στους 6 στις υψηλότερες ορεινές περιοχές.

Την Παρασκευή θα εμφανίζονται κατά διαστήματα νεφώσεις που αργά το απόγευμα και το βράδυ αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και ελαφρά χιονόπτωση στο Τρόοδος.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στο Τρόοδος. Σε μερικές περιπτώσεις οι βροχές θα είναι έντονες και θα συνοδεύονται από δυνατούς ανέμους. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

www.philnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: