23.12.11

Στα βήματα του Χρυσοχοϊδη...


Αντιγράφω από τη Ναυτεμπορική:

Δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ άσκησε ο Γιώργος Φλωρίδης, μιλώντας στην πρώτη εκδήλωση του «Κοινωνικού Συνδέσμου», στη Θεσσαλονίκη, όπου παρουσίασε τους... στόχους της πολιτικής πρωτοβουλίας.

Ο κ. Φλωρίδης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει «βαθύ πρόβλημα δημοκρατίας», ενώ αναφερόμενος στην κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου σημείωσε ότι «υπήρξε η πιο ακραία εμφάνιση της αντίληψης του ηγεμόνα που όταν εκλέγεται αρχηγός του κόμματος κατακτά το κόμμα και όταν εκλέγεται πρωθυπουργός κατακτά και τη χώρα». «Μετέτρεψε το υπηρετικό του προσωπικό σε υπουργικό συμβούλιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχόλιο: Δεν κατανοώ το άγχος...


...του "νέου" να απαξιώσει το παλιό. Είχα την αίσθηση ότι ο Κοινωνικός Σύνδεσμος φιλοδοξούσε να προσφέρει περισσότερα στο δημόσιο διάλογο από μια συνεχή απαξίωση των επιλογών του Γιώργου Παπανδρέου.

Καλό θα ήταν επίσης να μας εξηγήσει κάποια στιγμή ο κ.Φλωρίδης ποιοι ήταν αυτοί οι υπηρέτες που δεν πρόσφεραν. Το πρόβλημα της κυβέρνησης Παπανδρέου αποδείχθηκε πολύ πιο σύνθετο από την ύπαρξη "κηπουρών".

Χαίρομαι πάντως που ο πρώην υπουργός πραγματοποιεί και δημόσιες εμφανίσεις. Νόμιζα ότι πλέον εκφράζεται μόνο μέσω του ΒΗΜΑτοδότη με "παραπολιτικά" καρφιά σε συνοδοιπόρους του στον Κοινωνικό Σύνδεσμο...
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: