2.12.11

Αβραμόπουλος: Ύποπτη η απόκρυψη της επιστολής μου από τον κ. Λύτρα...


Εκ του πονηρού θεωρεί τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος μιλώντας πριν από λίγο επεσήμανε ότι: «Δεν καταλαβαίνω γιατί... ορισμένοι εκτιμούν ότι διαφοροποιούμε από την κεντρική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας. Τι είπα; Ότι η κυβέρνηση δεν είναι υπηρεσιακή αλλά ειδικού σκοπού. Και έτσι είναι αφού και νομοθετεί και εν τελική αναλύσει μπορεί να κάνει και δυο θετικά πράγματα…»

Σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε με την απουσία του από το πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο, ο κ. Αβραμόπουλος σημείωσε ότι είχε αποστείλει σχετική επιστολή στον Γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου στην οποία ανέφερε λεπτομερώς τους λόγους της απουσίας του.

Ο κ. Σωτήρης Λύτρας όμως δεν εμφάνισε την επιστολή και δημιουργήθηκε ζήτημα μεταξύ των υπολοίπων υπουργών.

Σχετικά με την παράληψη του κ. Λύτρας ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι: «Δεν καταλαβαίνω γιατί το έκανε αυτό. Πάντως θεωρώ αυτήν την υπόθεση ύποπτη!»

Στο μεταξύ στενοί συνεργάτες του υπουργού Εθνικής Άμυνας αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζουν ότι «μια τέτοια πράξη εκ μέρους του κ. Λύτρα είναι βέβαιο ότι είχε την κάλυψη από πολύ… ψηλά!»
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: