4.12.11

Του βγήκε ανεξέλεγκτα το αρχηγικό του κόμπλεξ...


Σε κατάσταση νευρικής κρίσης, προκλητικός, με έπαρση και αλαζονεία σήκωσε στο MEGA τη παντιέρα της ανατροπής της ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ...
Ίσως είμαστε επιεικείς που μιλάμε για "νευρική κρίση" κι όχι για κατάσταση αμόκ ενός χαμαιλέοντα, που πιστεύει για τον εαυτό του πως είναι μέγας πολιτικός άνδρας, ενώ στην ουσία δεν μπορεί να κρύψει τη λαιμαργία του για την εξουσία .
Τον φοβήθηκε ο κόσμος. Αυτός δεν έδειχνε έναν πολιτικό που διεκδικεί με νηφαλιότητα την κομματική εξουσία, αλλά έναν λαίμαργο που είναι έτοιμος να την κατασπαράξει!
Ο... Χρυσοχοϊδης απαγόρευσε στον Παπανδρέου να είναι υποψήφιος λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα. Το επιτρέπει όμως στον εαυτό του, την στιγμή που όπως και ο ίδιος αναγνωρίζει, εχει κι αυτός μεγάλες ευθύνες γι' αυτή τη κατάσταση.
Κι αφού ξέσπασε μ' αυτό τον αγοραίο και σχιζοφρενικό τρόπο κατα πάντων άρχισε να πλέκει το εγκώμιο - αν είναι δυνατόν- του εαυτού του για κάτι υπηρεσιούλες που έφτιαξε για τη δίωξη του οικονομικού εγκλήματος.
Αν η "νέα πραγματικότητα" και το "κάτι καινούργιο" εκφράζεται μ' αυτό που είδε ο κόσμος το πρωί στο ΜΕGΑ, τότε δυστυχώς τα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ είναι πιο δύσκολα απ' ότι καταρχήν φαίνονταν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: