24.12.11

Νέα γενική συνέλευση Τετάρτη 28/12 στις 14:00...


Συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση των εργαζομένων στις 14:00 στον 6ο όροφο της "Ελευθεροτυπίας", Μίνωος 10-16, στο Νέο Κόσμο.

Την Τρίτη θα... πραγματοποιηθεί συνάντηση της Εργασιακής Επιτροπής στο ισόγειο της "Ε" σε ώρα που θα προσδιοριστεί. Επίσης άμεσα προγραμματίζεται να συγκληθεί συνάντηση όλων των εργασιακών επιτροπών που έχουν συσταθεί στον κλάδο των ΜΜΕ.

Την Δευτέρα 26/12 καλούνται οι συνάδελφοι που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, αλλά αμοίβονται με ΔΠΥ, και δεν έχουν ακόμη λάβει το δώρο όπως οι υπόλοιποι εργαζόμενοι να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά ή διά ζώσης με τον εκπρόσωπο των συντακτών ή τα μέλη της εργασιακής επιτροπής.

Επίσης όσοι συνάδελφοι δεν έχουν ακόμη αποστείλει στη συνάδελφο και μέλος της εργασιακής επιτροπής Ντίνα Δασκαλοπούλου (dina.daskalopoulou@gmail.com) τα στοιχεία επικοινωνίας τους, κινητό τηλέφωνο και μη εταιρικό μέιλ, να το πράξουν άμεσα, ώστε να ενημερώνονται για όλες τις δράσεις των εργαζομένων.

Υπενθυμίζουμε τέλος ότι την Δευτέρα 26/12 και ώρες 11:00 με 15:00 πραγματοποιείται το χαριστικό-ανταλλακτικό εορταστικό παζάρι της Ανοικτής Συνέλευσης Κατοίκων του Νέου Κόσμου στον Άγιο Σώστη, στη στοά των δημοτικών καταστημάτων, πίσω από το Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Αθηναίων επί της οδού Τιμοκρέοντος 6α.
ekprosoposeleftherotypias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: