24.12.11

Πολιτικές εξελίξεις από την πρώτη εβδομάδα του 2012 αναμένει ο Γ.Καρατζαφέρης...


Την πεποίθηση ότι πρέπει να περιμένουμε πολιτικές εξελίξεις από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του νέου έτους εξέφρασε το Σάββατο ο πρόεδρος τους ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης, λέγοντας πως κατά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο παρέθεσε τις σκέψεις του για ...

ένα σχήμα πιο ευέλικτο και πιο αντιπροσωπευτικό.

«Εξήγησα στον κ. Παπαδήμο ότι δεν μπορούμε να έχουμε μία κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ απλώς με άλλο πρωθυπουργό, αλλά μία άλλη κυβέρνηση. Πρέπει όλοι να αναλάβουν ευθύνες» δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό την Παρασκευή.

«Εμείς με την υπάρχουσα κατάσταση δεν είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε τον εαυτό μας ως 'μακιγιέρ' και πολύ περισσότερο ως 'μακιγιέζ' των λαθών και ανομημάτων του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε προσθέτοντας πως θέλει να πιστεύει «ότι την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου θα γίνει η απαραίτητη συνεννόηση για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε».

«Θέλω να ελπίζω ότι όλοι έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, τις δυσκολίες, ιδιαιτέρως του πρώτου τριμήνου, και θα σκεφθούν όλοι πρώτα την Ελλάδα και μετά τα προσωπικά τους συμφέροντα» επισήμανε o πρόεδρος του ΛΑΟΣ στο μήνυμά του για τα Χριστούγεννα «που φέτος είναι λίγο πιο πικρά».
NEA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: