28.10.09

Με ένθετα ο νέος Ελεύθερος Τύπος...


Από enimerosi24
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συνάδελφοι του νέου «Ελεύθερου Τύπου» προκειμένου να είναι έτοιμοι για την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου που έχουν ορίσει ως ημερομηνία επανακυκλοφορίας του φύλλου. Στο Χαλάνδρι που στεγάζεται η εφημερίδα ήδη διαπιστώθηκε η στενότητα του χώρου, αφού το προσωπικό έχει τιγκάρει τα γραφεία. Όπως όμως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, τα Χριστούγεννα αναμένεται να μετακομίσουν σε ιδιόκτητο κτίριο. Επί της ουσίας τώρα: έχουν ξεκινήσει τα δοκιμαστικά, το κασέ θα είναι διαφορετικό από τον τελευταίο «Ελεύθερο Τύπο», τόσο όσο


να μην μοιάζει, αλλά να μην είναι και τελείως άγνωστο ως εικόνα στον παραδοσιακό αναγνώστη της εφημερίδας, για αυτό και τα μέτρα της σελίδας, αλλά και οι βασικές γραμμές δεν θα αλλάξουν. Ωστόσο το κυριακάτικο φύλλο θα έχει μεγάλο σχήμα, όπως το «Βήμα» ή το «Θέμα».
Αυτό όμως που θα αλλάξει θα είναι το λογότυπο της εφημερίδας. Να σημειωθεί ότι το καθημερινό φύλλο θα κυκλοφορεί με ένθετα για το «Στοίχημα» και το «Κυνήγι», ενώ το κυριακάτικο με περιοδικό ποικίλης ύλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: