8.10.09

Φεύγει ο Ρέμος από τον Ηρακλή;...

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες και θα καθορίσουν το διοικητικό καθεστώς στη ΠΑΕ Ηρακλής! Όσο, βέβαια, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, τα σενάρια περισσεύουν. Τα περισσότερα πηγάζουν από την εκφρασμένη πρόθεση του προέδρου, Αντώνη Ρέμου, να αποχωρήσει από την ηγεσία της ομάδας.

Ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής από τα μέσα του περασμένου καλοκαιριού είχε εκδηλώσει την...

...πρόθεση αποχώρησης, αρκεί να διασφαλιστεί αξιόλογη και βιώσιμη λύση για τον σύλλογο.

Γι' αυτόν τον λόγο, δέχθηκε να μπει σε διαδικασία συζητήσεων με επιχειρηματίες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβουν το management της εταιρίας ή ακόμη και να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Κατά πόσο ενισχύθηκε στις σκέψεις του Αντώνη Ρέμου η πρόθεση παραίτησης είτε από την πορεία του αγωνιστικού τμήματος είτε από τις (ξεκάθαρα) κακές σχέσεις που χαρακτηρίζουν (το τελευταίο διάστημα) τις σχέσεις τους με τους οργανωμένους οπαδούς, είναι κάτι που θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Το βέβαιο είναι ότι ο Ρέμος είναι θετικός - και ενδεχομένως να έχει ξεκινήσει - στις συζητήσεις για την εύρεση της διάδοχης κατάστασης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξελίξεις αναμένονται εντός των επόμενων ημερών, όπου αναλόγως θα διαμορφωθεί και η διοικητική σύνθεση της ΠΑΕ...
(NEA)

Δεν υπάρχουν σχόλια: