18.10.09

Ούτε ένα τηλεφώνημα...

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ επικρατεί στην Αγία Παρασκευή και όσο περνούν οι μέρες τόσο αυξάνεται η αγωνία όλων των πλευρών.

Και εκείνων που αναμένουν αναχώρηση και των άλλων που μετράνε την ώρα για να αφιχθούν. Από το υπουργείο Πολιτισμού (και Τουρισμού), πάντως, δεν έχει πέσει ούτε ένα τηλέφωνο στον πρόεδρο Χρ. Παναγόπουλο και δεν...

...έχει γίνει ουδεμία κίνηση για να αντικατασταθούν τα 4 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ που υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. Πράγμα που επιτείνει την πλήρη ακινησία. Διότι και να θέλει ο πρόεδρος (γιατί να θέλει;) να αντικαταστήσει, ας πούμε, τον γενικό διευθυντή ενημέρωσης, τα χέρια του είναι δεμένα. Αμα δεν οριστούν καινούρια μέλη του Δ.Σ. και αυτό δεν συνέλθει σε σώμα, τότε θα εξακολουθήσουν τα ζώα να πηγαίνουν αργά.

ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ να το λένε στο ραδιομέγαρο: Εκεί που τους πλακώνανε καθημερινά στα τηλεφωνήματα, από τον κορυφαίο υπουργό μέχρι τον τελευταίο πολιτευτή της Ν.Δ., εκ μέρους της νέας κυβέρνησης δεν έχει ακουστεί ούτε ένα ντριν ντριν. Κάτι που, βεβαίως, μπορεί να είναι και παγίδα, για όσους ξέρουν από νοοτροπία Κολλεγίου Αθηνών. Αλλά στην ΕΡΤ δεν μασάνε από κάτι τέτοια: Μόλις άλλαξε η κατάσταση άλλαξε και ο Μανωλιός, βάζοντας τα ρούχα του αλλιώς. Μόνο στο θέμα της διαδοχής (βλέπε Ν.Δ.) παρατηρήθηκε μια τάση ανάληψης πρωτοβουλιών, αλλά δικαιολογούνται οι άνθρωποι λόγω συναισθηματικής φόρτισης. Διά ταύτα; Γενική διαπίστωση στους διαδρόμους του ραδιομεγάρου είναι ότι οι καινούριοι είτε δεν ξέρουν απολύτως τίποτε είτε ξέρουν πολύ καλά τι τους γίνεται.
(Του Χρήστου Ξανθάκη από τη στήλη Μέσα & Media της Ελευθεροτυπίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: