29.5.21

Καναδάς: Ο βουλευτής που εμφανίστηκε γυμνός μετά από τηλεδιάσκεψη...



...«πιάστηκε» τώρα να ουρεί on camera...

Συγγνώμη ζήτησε ο Καναδός βουλευτής που πρόσφατα είχε εμφανιστεί γυμνός σε τηλεδιάσκεψη της Βουλής και τώρα «πιάστηκε» από κάμερα να ουρεί. 

 Ο... Γουίλιαμ Έιμος ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί προσωρινά από ορισμένα καθήκοντά του και «θα ζητήσει βοήθεια» αφού καταγράφηκε από κάμερες να ουρεί κατά τη διάρκεια μιας κοινοβουλευτικής διαδικασίας.

 «Χθες το βράδυ, ενώ μετείχα διαδικτυακά στις εργασίες της Βουλής των Κοινοτήτων, σε μη δημόσιο χώρο, ούρησα χωρίς να αντιληφθώ ότι με έπαιρνε η κάμερα. Ντρέπομαι βαθύτατα για τις πράξεις μου και την αναστάτωση που μπορεί να προκάλεσα σε όποιον τις είδε. Ζητώ συγγνώμη», έγραψε στο Twitter. 


Ο 46χρονος πολιτικός ανέφερε ότι θα διατηρήσει τη βουλευτική του ιδιότητα, αλλά θα αποχωρήσει «προσωρινά» από τις επιτροπές στις οποίες μετέχει, ενώ πρόσθεσε ότι θα ζητήσει βοήθεια, αλλά δεν διευκρίνισε τι είδους θα είναι αυτή.

 Τον περασμένο Απρίλιο είχε τραβήξει ξανά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας όταν εμφανίστηκε ολόγυμνος σε μια συνεδρίαση της Βουλής. 

Τότε, είχε δηλώσει ότι άλλαζε ρούχα αφού προηγουμένως είχε κάνει τζόγκιγκ και δεν είχε αντιληφθεί ότι η κάμερα του υπολογιστή του ήταν αναμένη.

Ο Γουίλιαμ Έιμος είναι μέλος του Φιλελεύθερου Κόμματος του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό και μεταξύ άλλων,  βοηθός του υπουργού Βιομηχανίας Φρανσουά-Φιλίπ Σαμπάν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters 

Δεν υπάρχουν σχόλια: