28.5.21

Κάποιος να το πει επειγόντως στον Ατζούν…


Το ότι τα νούμερα του Survivor έχουν πέσει αρκετά μετά τα «μαγειρέματα» της Acun Medya και τις αποχωρήσεις των πιο δυνατών χαρτιών του ριάλιτι είναι κάτι το αυταπόδεικτο.

Η αποχώρηση James Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη σηματοδότησε τεράστιες αλλαγές και… μαζική υποχώρηση των τηλεθεατών οι οποίοι πλέον αισθάνονται πως το παιχνίδι δεν έχει κανέναν νόημα από τη στιγμή που δεν μπορούν να «παθιαστούν» με μία ομάδα.

Οι ομάδες ανακατεύονται συνεχώς, ο έρωτας (;) Σάκη – Μαριαλένας κούρασε όσο δεν πάει με το όλο ψεματάκι αλλά υπάρχουν και χειρότερα.

Τα χειρότερα σχόλια που γράφτηκαν στα social media αφορούν στην παρουσία του ίδιου του Ατζούν. Γιατί πώς να το κάνουμε; Ο Έλληνας τηλεθεατής δεν τον αγαπά επί της οθόνης. Συγκεκριμένα, δεν αντέχει την αποτυχημένη του προσπάθεια να μιλήσει στα ελληνικά την ώρα που όλα θα ήταν πολύ καλύτερα να βλέπαμε το παιχνίδι με υπότιτλους κατά την απουσία του Γιώργου Λιανού.

Φυσικά, ο ίδιος προσπαθεί να δελεάσει το τηλεοπτικό κοινό με πλούσια δώρα στους παίκτες, εικόνες από μεγάλα ταξίδια και όλα τα σχετικά, ωστόσο το πράγμα κούρασε. Κούρασε πολύ.

Και κυρίως μετά από το «μπαμ» των αποχωρήσεων που όπως αποδεικνύουν τα νούμερα δεν άρεσε καθόλου στον τηλεθεατή. Ο ίδιος, πάντως, φέρεται να κάνει μαθήματα ελληνικών πράγμα που σημαίνει πως έχει σκοπό να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο μέχρι τέλους – πιθανότατα και στους επόμενους κύκλους...

dailymedia.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: