28.5.21

Ο Στ. Χίος «ταχυδρόμος» του Χρ. Παππά...



...με επιστολή «προς Χρυσοχοΐδη»...
Όχι μόνο παραμένει ασύλληπτος από τον Οκτώβριο του 2020, μετά την καταδίκη του σε δεκατρία χρόνια και τρεις μήνες για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, αλλά με την άνεση και ασφάλεια που του παρέχει το άγνωστο κρυσφήγετό του, στέλνει επιστολές στο «Μακελειό» του Στέφανου Χίου, προκαλώντας τα δημοκρατικά αισθήματα.

Ο... Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος ήδη από τον Ιανουάριο διαβεβαίωνε τη ρεπόρτερ του Γκάρντιαν, Έλενα Σμιθ, ότι «είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του φυγόποινου Χρήστου Παππά», δέσμευση που από τότε επανέλαβε αρκετές φορές, παρακολουθεί άπραγος και μοιραίος τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής να επικοινωνεί με το «κοινό του», μέσω της φυλλάδας του Χίου. Παράλληλα, ο υπαρχηγός της Χ.Α. εκφωνεί και τον επικήδειο στον χουντικό πατέρα του, ουσιαστικό αντικείμενο και της επιστολής. 


«Απειλεί» μάλιστα ότι θα επανέλθει, για να παραθέσει τις ιστορικές και λοιπές του σκέψεις, «ώστε ο Ελληνικός λαός να γίνει γνώστης και της άλλης πλευράς και όχι μόνο αυτής της λυσσώδους παραμυθίας προς το πρόσωπό μου εκ μέρους των σαρκοβόρων ΜΜΕ και των διαδηλούντων Αριστερών και όχι μόνο, οι οποίοι ως Μάο Μάο, παραληρηματικώς κραδαίνοντες τα δόρατά τους, απαιτούσαν εκτός του Εφετείου και προς της αποφάσεως "ευγενώς σκοπούντες", αίμα και θάνατο! Κατ' αυτόν τον τρόπο και σε συνδυασμό με την a priori πολιτική υποβολή, πέτυχαν την άδικη επιβολή ποινής εις βάρος ενός Αθώου».

Μάο Μάο λοιπόν οι συμμετέχοντες στη μεγαλειώδη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο και Αθώος ο νεοναζί υπαρχηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου!

Ο «πετυχημένος» (στους ξυλοδαρμούς πολιτών) υπουργός Προστασίας του Πολίτη μπορεί να κοιμάται ήσυχος και μάλιστα τον ύπνο του δικαίου!


efsyn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: