1.12.18

Γρίφος στην Αθηνα...


Καϊλη στην Θεσσαλονίκη...
Ούτε κι αυτό το Σαββατοκύριακο, μάλλον, δεν θα μάθουμε ποιος θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος για την πόλη της Αθήνας, με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. 
Είναι ενας...
γρίφος, είπε στον ΣΚΑΙ ο Τάκης Χατζής. 
Στην Θεσσαλονίκη, αντίθετα, είναι ξεκαθαρισμένα τα πράγματα. 
Οπως είπε: 

Δεν νομίζω οτι κι αυτό το Σαββατοκύριακο θα λυθεί ο γρίφος, για το ποιος θα είναι υποψήφιος δημαρχος Αθηναίων με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Ξέρω να σου πω μόνο από τις ασφαλείς πληροφορίες που έχω, πως, δεν θα είναι σε καμιά περίπτωση αθλητης ή κάποιο πρόσωπο μέσα από τον χώρο του life style. 
Από την άλλη μεριά άκουσα και το όνομα του κ. Ηλιόπουλου το οποίο είναι ενα όνομα, είναι πάνω στο τραπέζι, είναι η καβάτζα που έχουνε σε περίπτωση που δεν έρθουν σε συμφωνία με πρόσωπο όπως το θέλουνε, δηλαδή θέλουνε ενα πρόσωπο που να είναι ανεξάρτητο, να μην είναι μέσα από το θερμοκήπιο το κομματικό. Να είναι μια τέτοιου είδους προσωπικότητα και να το στηρίξουν βεβαίως με τα στελέχη που θα συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του. 
Προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκαν, υπήρχαν και κάποια τραπεζώματα με στελέχη της κεντροδεξιάς , με πρόσωπα που στο παρελθόν είχαν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον χώρο της κεντροδεξιάς, ενδεχομένως και πρώην υπουργό. Την κ'ίνηση αυτή την εκαναν οι ΑΝΕΛ. Οι ΑΝΕΛ πήραν αυτή την πρωτοβουλία, να κατεβάσουν ενα πρόσωπο που να το στηρίξει κι ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το σενάριο ναυάγησε και η πληροφορία είναι από πρώτο χέρι.

Αυτή την στιγμή βρίσκονται με δύο πρόσωπα με τα οποία συζητάνε, αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει κατάληξη.
Από την άλλη, η Θεσσαλονίκη είναι μια διαφορετική περίπτωση. Θα κατέβει η κυρία Νοτοπούλου, είναι βέβαιο αυτό. Ομως, η κυρία Καϊλή λένε οτι θα είναι υποψήφια, ακούγονται κι άλλα γυναικεία ονόματα, πάντως η Καϊλή, φέρεται, να είναι ενα πρόσωπο που κατεβαίνει δυνατά στον στίβο της αυτοδιοίκησης στην Θεσσαλονίκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: