31.12.18

«Θα προασπίσουμε μέχρι τέλους...

...την εντολή που μας έχει δώσει ο ελληνικός λαός»...

«Το 2018 ήταν η χρονιά της εξόδου της Ελλάδας από την κρίση. Μια κρίση που οι Έλληνες αντιμετώπισαν με...
αξιοπρέπεια, ενότητα και αλληλεγγύη, αλλά με πολλά θύματα, με θύματα ολόκληρες οικογένειες, επιχειρήσεις, οικογενειακούς προϋπολογισμούς. 

Η προσπάθεια που έγινε, στην οποία συμμετείχαμε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ήταν μία εθνική προσπάθεια. Μια προσπάθεια να βγούμε από τα μνημόνια, να φύγουμε από την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας» αναφέρει στο μήνυμα του για την Πρωτοχρονιά ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Το 2019 εύχομαι να είναι εκείνη η χρονιά που οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα μπορούν να θερίσουν τους καρπούς αυτών των θυσιών. Να μην μείνει ούτε ένας ο οποίος θα συνεχίσει να πληρώνει τα αποτελέσματα αυτής της κρίσης. Να προχωρήσουμε σε αυτά που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό, στην αντιμετώπιση της διαφθοράς, στην αντιμετώπιση εκείνου του συστήματος μέσω του οποίου το δημόσιο χρήμα γινόταν «προσωπικό» χρήμα για πολιτικούς, βρώμικο χρήμα. Και ο ελληνικός λαός με νηφαλιότητα, ενότητα, δημοκρατική πίστη θα προχωρήσει στην εκλογή της νέας κυβέρνησης που θα επιλέξει μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες» σημειώνει ο κ. Καμμένος και προσθέτει:


«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ήμασταν εκείνοι που με θυσίες στο κίνημά μας ήμασταν δίπλα σε αυτή την κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Όμως είμαστε και εκείνοι που θα προασπίσουμε μέχρι τέλους την εντολή που μας έχει δώσει ο ελληνικός λαός. Χρόνια Πολλά. Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία, δύναμη και ευτυχία»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: