30.12.18

Αυτόν θέλει ο Μαρτίνς...

Σενάριο για εξτρέμ στον Ολυμπιακό...

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη αποκτήσει τον Γιώργο Μασούρα και αναζητά ακόμα έναν παίκτη για τις θέσεις των εξτρέμ.

Τη...
στιγμή που οι Ερυθρόλευκοι «φουλάρουν» για ενίσχυση στα άκρα, ακούγεται έντονα ότι δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη. Αντί να έρθει νέος παίκτης, μπορεί να αξιοποιηθεί ένας… παλιός και συγκεκριμένα ο Σεμπά!

Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Τσονγκίνγκ Λιφάν της Κίνας και ξεκίνησε προπονήσεις με τους Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός θέλει να τον παραχωρήσει και ψάχνει ομάδα για να τον πουλήσει, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σε εκτίμηση τον παίκτη, αφού τον γνωρίζει από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Πορτογαλία.

Πληροφορίες από ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον Ολυμπιακό αναφέρουν πως αν δεν βρεθεί ομάδα να τον αγοράσει και ο Σεμπά μείνει, τότε θα πάρει και ευκαιρίες από τον προπονητή του στη συνέχεια της σεζόν. Αποτελεί δηλαδή διαφορετική περίπτωση από τον Φελίπε Πάρντο, ο οποίος είναι «τελειωμένος» από το Λιμάνι.

Όσο για τον ίδιο τον Σεμπά; Πληροφορίες αναφέρουν ότι θέλει να μείνει στους Ερυθρόλευκους και θα το παλέψει, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση πιέζει και η σύζυγος του παίκτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: