1.12.18

Ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής με τρία ματς...














Σε Λάρισα, Ριζούπολη και Γιάννενα συνεχίζεται η αγωνιστική δράση της Σούπερ Λιγκ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Το Σάββατο είναι προγραμματισμένες...
τρεις αναμετρήσεις άλλες τόσες θα γίνουν την Κυριακή και η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με δύο παιχνίδια.

Ο Ατρόμητος μετά από τις τρεις αγώνες «φωτιά» θα φιλοξενηθεί στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης στοχεύοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα που γνώρισε στο Περιστέρι από τον Ολυμπιακό. Ο Νταμίρ Κάναντι δεν υπολογίζει τους Ουγκράι και Μπουσούλατζιτς, ενώ επέστρεψαν οι Κιβρακίδης και Βασιλακάκης. Οι γηπεδούχοι, θα έχουν νέο προπονητή στον πάγκο τους, τον Μπάμπη Τεννέ που δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σικαμπάλα, Κύργια, Στάθη και Ντ’ Ούρσο.

Ο ΟΦΗ ταξιδεύει στα Γιάννενα έχοντας και πάλι στην αποστολή του τον Μεγιάδο, που απουσίασε για 40 ημέρες. Οι Ηπειρώτες δεν υπολογίζουν για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του τραυματίες Βιδάλ, Κάστρο, Περιστερίδη και Λεό Μπατίστ.

Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας ανοίγει με το ΑΕΛ-Πανιώνιος. Οι Νεοσμυρνιώτες θα παίξουν χωρίς τους Μανθάτη, Κόρμπο και Σπιριντόνοβιτς και στην 19άδα συμπεριελήφθησαν οι Μανοΐλοβιτς και ο Ρέντζας. Μοναδική απουσία για τον σύλλογο των Θεσσαλών, είναι ο τραυματίας Γκόλιας.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής
Σάββατο 1 Δεκεμβρίου
ΑΕΛ-Πανιώνιος (17:15, Novasports 1)
Απόλλων-Ατρόμητος (19:00, ΕΡΤ)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ (19:30, Novasports 1)

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου
Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης (17:15, Novasports 2)
Άρης-Παναθηναϊκός (19:00, ΕΡΤ)
ΑΕΚ-Ξάνθη (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου
Λαμία-ΠΑΟΚ (19:00, ΕΡΤ)
Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (19:30, Novasports 2)

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: