16.5.22

Ώρα για ψηφοφορίες...


Ώρα για ψηφοφορίες μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στο Συνέδριο του ΜέΡΑ25

Στις ψηφοφορίες για την έγκριση της Στρατηγικής, καθώς και για την εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής, του γραμματέα του κόμματος και της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου, προχωρά πλέον το ΜέΡΑ25, μετά την... ολοκλήρωση των εργασιών του β' μέρους του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου, που ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης 12 Μαΐου στην Αθήνα, στον «Ελληνικό Κόσμο».

Στη σχετική ανακοίνωση του κόμματος σημειώνεται ότι έλαβαν μέρος συνολικά 625 σύνεδροι, έγιναν πάνω από 150 τοποθετήσεις για το Καταστατικό και τη Στρατηγική του κόμματος, ενώ έδωσαν το «παρών» οι Τζέρεμι Κόρμπιν και Έτζε Τεμελκουράν. 

Υπενθυμίζεται ότι στην ομιλία του κατά το κλείσιμο των εργασιών του Συνεδρίου, ο γραμματέας του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε πως «είμαστε το κόμμα της ρήξης», υπογραμμίζοντας ότι «αν δεν υπάρξει ρήξη σε όλα όσα καταδικάζουν τους ανθρώπους εκεί έξω στο να είναι σκοτεινιασμένο το πρόσωπο τους, δεν θα υπάρξει μέλλον».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε ξανά στις «7+1 τομές» του ΜέΡΑ25 και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε διάλογο, σημειώνοντας: «Καταθέστε μας ένα εναλλακτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης και εμείς δεσμευόμαστε ότι θα το πάρουμε και θα το θέσουμε στην κρίση των μελών μας»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: