16.5.22

Παίζεται... στις καθυστερήσεις, η υποψηφιότητα Γεραπετρίτη...



Ένα παραπολιτικό σχόλιο που δημοσίευσε η «Καθημερινή» έχει πυροδοτήσει έντονες συζητήσεις εντός κυβέρνησης και ΝΔ, καθώς η καλά ενημερωμένη εφημερίδα αποκάλυψε ότι η διαφαινόμενη υποψηφιότητα του Γιώργου Γεραπετρίτη στον Πειραιά είναι στον… αέρα. 
«Η... υποψηφιότητα του Γιώργου Γεραπετρίτη στον Πειραιά ουδέποτε είχε «κλειδώσει» οριστικά και όλα ήταν υπό αίρεση και υπό συζήτηση. Ο υπουργός Επικρατείας άλλωστε έχει πάρει στους ώμους του πολύ μεγάλα βάρη και είναι λογικό να ζυγίζει με μεγάλη προσοχή τα επόμενα βήματά του. 
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γεραπετρίτης δεν θα είναι κάπου υποψήφιος, καθώς σε συνομιλητές του λέει πως κλίνει όλο και περισσότερο προς την απόφαση επιστροφής στα πανεπιστημιακά του καθήκοντα», επισήμανε η εφημερίδα και προφανώς αυτό, όταν μιλάμε για το «δεξί χέρι» του πρωθυπουργού, δημιουργεί αίσθηση. 
Πάντως, άσπονδοι φίλοι του πανίσχυρου υπουργού Επικρατείας υποστηρίζουν ότι φοβάται πως δε θα εκλεγεί στον Πειραιά, καίτοι έχει φροντίσει να εμφανίζεται σιγά σιγά στο στάδιο «Καραϊσκάκης» -καθώς τα «ολυμπιακά» αισθήματα είναι σχεδόν… προαπαιτούμενο για να προσεγγίσει κάποιος υποψήφιος τους πειραιώτες ψηφοφόρους.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: