20.2.21

6η μέρα, χωρίς ρεύμα!...



Συνεχίζονται οι προσπάθειες των ειδικών συνεργείων να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση σε περιοχές των βορείων προαστίων της Αττικής, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μήδεια». 

Χωρίς ρεύμα παραμένουν εκατοντάδες νοικοκυριά για 6η συνεχή μέρα, με τον... ΔΕΔΔΗΕ και την κυβέρνηση να μεταθέτουν την πλήρη αποκατάσταση του δικτύου από μέρα σε μέρα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξη που έδωσε νωρίτερα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, επανέλαβε το κυβερνητικό αφήγημα περί «σπάνιου καιρικού φαινομένου» και υποστήριξε πως «έως το απόγευμα θα έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα».

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ ο ΔΕΔΔΗΕ, δεν έχει επέλθει πλήρης αποκατάσταση του δικτύου καθώς περίπου 400 νοικοκυριά εξακολουθούν να μην έχουν ρεύμα. Μάλιστα σημείωσει ότι «η αποκατάσταση των ζημιών που έχουν απομείνει στο Δίκτυο της Χαμηλής Τάσης, απαιτούν εργασίες σε κάθε μια παροχή χωριστά», με ό,τι αυτό ενδεχομένως συνεπάγεται για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για την πλήρη κανονικότητα του δικτύου. 


Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, οι εργασίες συνεχίζονται στις περιοχές Αγ. Στέφανος, Δροσιά, Άνοιξη, Διόνυσος, Εκάλη και Κηφισιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: