27.2.21

Διαφέρουμε κ. Μητσοτάκη και κ. Μπακογιάννη...



Ο Τεμπονέρας γράφει για τον Κουφοντίνα...
Θέση για τις δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα παίρνει ο Διονύσης Τεμπονέρας, γιος το Νίκου Τεμπονέρα, ο οποίος δολοφονήθηκε στην Πάτρα από τραμπούκους της Νέας Δημοκρατίας.

Με... μια εκτενή ανάρτηση στο facebook μιλάει για τις ιδεολογικές διαφορές του με τον κρατούμενο απεργό πείνας, όμως περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε η μητέρα του όταν ο δολοφόνος του Νίκου Τεμπονέρα ζήτησε την αναίρεση της ισόβιας καταδίκης του, ξεκαθαρίζοντας ότι «η πολιτική καταδίκη και όχι η φυσική εξόντωση του Γιάννη Καλαμπόκα, στάθηκε πιο σημαντική, από το να πεθάνει ο δολοφόνος στη φυλακή».

«Τριάντα χρόνια μετά, οι ηθικοί και πολιτικοί αυτουργοί της δολοφονίας Τεμπονέρα, προετοιμάζουν την φυσική εξόντωση(δια παραλείψεως) του απεργού πείνας, κρατούμενου, Δημήτρη Κουφοντίνα, που ζητά την εφαρμογή ενός άδικου νόμου. Διαφέρουμε κ. Μητσοτάκη και κ. Μπακογιάννη.  Εμείς επιλέξαμε να μείνουμε θύματα, για να μην υπάρξουν άλλα θύματα. Θύτες δεν γίναμε ποτέ…» σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: