20.2.21

Η Βενεζουέλα πολιτική ...



...καραμέλα (και) της Λ. Μενδώνη...
 Ζήλεψε η εξαπατημένη Λίνα Μενδώνη το «Πρώτο Θέμα» αλλά και την μόνιμη επωδό των «επιτελείων» του Κυριάκου Μητσοτάκη και αποφάσισε να θυμίσει κι αυτή το «πολιτικό επιχείρημα» του αλήστου μνήμης πρέσβη της Βενεζουέλας που επί κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσα στην πρεσβεία εργαζόμενες, χωρίς ποτέ να διαταχθεί έρευνα σε βάρος του.

Ήταν... τότε ακριβώς που ο Αλέξης Τσίπρας (αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης) υπέβαλε αίτημα προς τον Μαδούρο να απομακρύνει ο ίδιος τον πρεσβευτή του από την Ελλάδα, ώστε να πάψουν, εκτός των άλλων, οι μεθοδευμένες συκοφαντίες κατά της αριστεράς στην Ελλάδα.


Το 2016, το «Πρώτο Θέμα» ξεκίνησε «συμπτωματικά» την εκστρατεία λάσπης αμέσως μετά την άρον άρον απομάκρυνση του Νίκου Γεωργιάδη από το επιτελείο Μητσοτάκη αφού έγινε πλέον γνωστό το «μυστικό» ότι είχε υποπέσει σε βαριά σεξουαλικά κακουργήματα.

Τότε ο Θέμος Αναστασιάδης, ως φεμινιστής εκδότης του «Πρώτου Θέματος» αποφάσισε να ασχοληθεί με τον πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας και τις σεξουαλικές ξεδιάντροπες παρενοχλήσεις του, όχι φυσικά για να ψέξει τις ελληνικές κυβερνήσεις του 2012 και 2013, που όφειλαν να ζητήσουν την άμεση απομάκρυνσή του μόλις καταγράφηκαν τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, ούτε γιατί τον έπιασε ο πόνος για τις γυναίκες.

Μοναδικό εξόφθαλμο κίνητρό του ήταν η προπαγάνδα σπίλωσης του Αλέξη Τσίπρα. Από τότε, η Ν.Δ. δεν έχανε ευκαιρία να αναφερθεί σε δήθεν συγκάλυψη που θόλωνε το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, παραμερίζοντας το γεγονός ότι χάρη στον Αλέξη Τσίπρα μάζεψε ο πρέσβης τα μπογαλάκια του.

Η ένδεια επιχειρημάτων που να δικαιολογούν τα μπουμπούκια της αυλής των κολλητών του Μαξίμου και τις θέσεις εξουσίας που καταλαμβάνουν, οδήγησε και την εξαπατημένη υπουργό «Πολιτισμού» να χρησιμοποιήσει τη σαθρή προπαγάνδα για να μας διαβεβαιώσει ότι η Ν.Δ. ποτέ μα ποτέ δεν χρησιμοποιεί τέτοια επιχειρήματα για να θίξει πολιτικούς αντιπάλους!

Πόσο περισσότερη υποκρισία μπορεί να αντέξει άραγε αυτός ο «απολίτιστος» τόπος;

Α.Ψ.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: