25.1.21

Τί ετοιμάζει ο… σιωπηλός Κυρανάκης;...


Παρότι αρκετοί πολιτικοί του φίλοι τον είχαν συμβουλεύσει να μην δεχθεί μία θέση υφυπουργού, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ήταν περίπου αποφασισμένος να δεχόταν ό,τι τού έδινε ο πρωθυπουργός, προκειμένου να κάνει το ντεμπούτο του σε κυβερνητικές θέσεις. 

Ωστόσο, ο... ίδιος δεν χρειάστηκε να μπει σε κανένα δίλημμα, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης τού έδειξε πως δεν τον περιλαμβάνει στα «ραντάρ» του -μην συγχωρώντας του, όπως λένε μερικές κακές «γαλάζιες» γλώσσες ότι καλλιέργησε εξαιρετικές σχέσεις με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Όπως και να έχει, στην περίπτωση του Κυρανάκη που χρωστά την εκρηκτική πολιτική του ανέλιξη στην τηλεόραση, η σιωπή του και η απόφασή του να μην εμφανίζεται στα ΜΜΕ είναι ηχηρή. Μάλιστα, με δεδομένο ότι ανήκει στους «σκληρούς» αναφορικά με τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, δεν είναι λίγοι όσοι εκτιμούν ότι ο Κυρανάκης το επόμενο διάστημα θα παίξει ένα παιχνίδι εσωκομματικών ισορροπιών, επιχειρώντας να εκφράσει τους σκεπτικιστές με την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης. 

Άλλωστε, αν όντως αυτό είναι το σχέδιό του, τότε μπορεί να εκμεταλλευθεί την… αναγκαστική σιωπή των κορυφαίων της «δεξιάς» πτέρυγας, ήτοι του Άδωνι Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη που, ως υπουργοί, προφανώς δεν μπορούν εύκολα να κρατήσουν αποστάσεις από την κυβερνητική πολιτική. Όπως και να έχει, οτιδήποτε και να έχει στο μυαλό του, η σιωπή του Κυρανάκη μόνο τυχαία δεν είναι. Και σ’ αυτό συμφωνούν όλοι…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: