30.1.21

Μαθητευόμενη δημοσιογράφος ανέβηκε στο δωμάτιο τηλεοπτικού δημοσιογράφου...


Το στόρι που θα σας περιγράψω είναι ένα πολύ μικρό απόσπασμα από το...

εξαιρετικό σίριαλ της Apple TV «The Morning Show», με την Jennifer Aniston και τη Reese Witherspoon, το οποίο παρουσιάζει διάφορα που συμβαίνουν στο νο1 πρωινό ειδησεογραφικό πρόγραμμα της Αμερικής.

Μην ανησυχείτε, δεν θα σας κάνω σπόιλερ γιατί αξίζει να το παρακολουθήσετε. Είναι και αυτό το σίριαλ επίκαιρο, αφού ξεκινάει από την πρώτη πρώτη σκηνή με μια καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης.

Βρέθηκε λοιπόν η συγκεκριμένη εκπομπή (σε ένα από τα επεισόδια) σε τριήμερη δημοσιογραφική αποστολή στο Ντάλας, μακριά από τη Νέα Υόρκη, οπότε εκ των πραγμάτων κατέλυσαν σε ξενοδοχείο. Με μια νεαρή δημοσιογράφο της εκπομπής να πίνει ποτό σε κάποιο μπαρ της πόλης με τον κεντρικό παρουσιαστή της εκπομπής ένα βράδυ, με αυτόν δηλαδή που θαύμαζε για χρόνια. Με τα πολλά βρέθηκαν στο δωμάτιό του, με τα πολλά πολλά αν με καταλαβαίνετε. Λόγια, όχι βία. Κι εκεί έγινε ό,τι έγινε. Δεν σας λέω τι, θα το δείτε μόνοι σας. Και θα καταλάβετε πως αυτό το απαράδεκτο «μα πήγε με τη θέλησή της», που εκστομίζουν διάφοροι, είναι πολύ άκυρο. 

Να το δείτε το «The Morning Show», 10 δυνατά, ωριαία επεισόδια. Η συνδρομή στην Apple TV κοστίζει μόλις 4,99 ευρώ τον μήνα, αλλά προσφέρει και δωρεάν διάστημα στην αρχή, δοκιμαστικό. Γραφτείτε, δείτε το «The Morning Show» και μετά ξεγραφτείτε (αν δεν θέλετε). Ολα εγώ;

 Δημήτρης Κανελλόπουλος

πηγη efsyn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: