30.1.21

«Θέλω τη μαμά»...Νηπιαγωγός έβγαλε στο κρύο κοριτσάκι για τιμωρία...

 ΕΔΕ από το υπουργείο Παιδείας, τι απαντά η ίδια

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας. Νηπιαγωγός έβγαλε για τιμωρία έξω από την αίθουσα κοριτσάκι τεσσάρων ετών για να το τιμωρήσει ενώ στην περιοχή.. επικρατούσαν συνθήκες ψύχους.
Όπως... φαίνεται στο σχετικό βίντεο που δημοσίευσε το zougla.gr, το κοριτσάκι κλαίγοντας φωνάζει τη μαμά του ενώ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η νηπιαγωγός φέρεται να του ζητούσε επίμονα να της ζητήσει συγγνώμη.
Μιλώντας στο zougla.gr, η νηπιαγωγός παραδέχτηκε το περιστατικό, λέγοντας ότι φέρθηκε «υπερβολικά» βγάζοντας το παιδί έξω στο κρύο για περίπου 2 λεπτά. «Το έβγαλα έξω από την πόρτα και του μίλαγα συνέχεια λέγοντάς του ότι πρέπει να ηρεμήσει. Αμέσως μετά κάλεσα τη μητέρα του. Σίγουρα η αντίδρασή μου ήταν ακραία, αλλά έπρεπε να προστατέψω και τα άλλα παιδιά» αναφέρει. «Οι γονείς το απόγευμα ήρθαν στο σχολείο και συνεργαστήκαμε για τα επόμενα βήματα για τη βελτίωση του παιδιού» συμπληρώνει.
Μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, το υπουργείο Παιδείας διέταξε εις βάρος της νηπιαγωγού.
Όπως αναφέρει μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, είχε επικοινωνία με τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου «να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: