30.1.21

Γκέλα...



 Το στραβοπάτημα του Άρη στην Τρίπολη (o Αστέρας νίκησε 2-1) δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι ήταν συνολικά κακή και παρότι πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να λυγίσει τον... κακό του δαίμονα, Λαμία, μένοντας στο 0-0!

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς ο... Επασί που... έβγαλε κάθε τελική που πήγε στην εστία, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Καραμάνος έκανε το γύρισμα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σένκεφελεντ αλλά Τζήλος και VAR έδειξαν «παίζετε», προφανώς θεωρώντας το ακούσιο!

Έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά στους 2 βαθμούς από τον δεύτερο Άρη ο Παναθηναϊκός, πλέον είναι στο -4 αλλά και μόλις στο +2 από τον 6ο Αστέρα Τρίπολης! Τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι που δεν χάνει η Λαμία, έφτασε τους 11 βαθμούς και δείχνει πως έχει πολλές πλέον ελπίδες με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο ώστε να σώσει την παρτίδα.

Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-2-3-1 παρέταξε τον Παναθηναϊκό ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Διούδης κάτω από τα δοκάρια, με τους Μολό, Πούγγουρα, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη στην τετράδα της άμυνας. Οι Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο το δίδυμο στον άξονα, με μεσοεπιθετική τριπλέτα μπροστά τους οι Αϊτόρ, Βιγιαφάνες, Ιωαννίδης. Ο Καμπετσής ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Ίδια διάταξη και από τον Μιχάλη Γρηγορίου για την Λαμία. Ο Επασί στην υπεράσπιση της εστίας και οι Βλάχος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς στην άμυνα. Ο Τζανδάρης με τον Μπιάρνασον στα χαφ, με τους Ρόμανιτς, Βασιλακάκη, Ντέλετιτς να αποτελούν τη μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αραμπούλι.

Το ματς

Με τελική για τον Παναθηναϊκό στο 4' ξεκίνησε το ματς, όταν ο Αϊτόρ έκλεισε προς τα μέσα και έπιασε το σουτ αλλά ο Επασί είχε καλή θέση. Δευτερόλεπτα μετά ο Αραμπούλι αποχώρησε από το ματς λόγω προβλήματος στον δεξιό προσαγωγό δίνοντας τη θέση του στον Καραμάνο, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στη διάταξη των φιλοξενούμενων. Το ματς δεν είχε και τον καλύτερο δυνατό ρυθμό, ο Παναθηναϊκός δυσκολευόταν πολύ να διασπάσει την καλοστημένη ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, η οποία από την πλευρά της προσπαθούσε να «χτυπήσει» στην κόντρα.

Ο Βιγιαφάνες είχε... βραχυκυκλώσει στον άξονα από τα χαφ της Λαμίας και δεν έβρισκε χώρους, οι Ιωαννίδης και Καμπετσής δεν ήταν το ίδιο καλοί με άλλα ματς και ο μόνος ποδοσφαιριστής που ήταν επικίνδυνος και δραστήριος ήταν ο Αϊτόρ που είχε και την δεύτερη τελική του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Επασί να μπλοκάρει και πάλι. Η Λαμία ήταν άριστα στημένη στο γήπεδο, έπαιζε αρκετά αμυντικά μεν αλλά έπαιρνε αυτό που ήθελε. Και κατάφερε να κρατήσει τον Παναθηναϊκό στο μηδέν μέχρι την ανάπαυλα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με ένα... εύκολο 0-0.

πηγη sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: