31.1.21

Τσίπρας: Δημόσιο σιωπητήριο από τις τάσεις...


...και ευρύτερες παρατάξεις σε νεολαία, συνδικαλισμό και αυτοδιοίκηση... 

 Τη συγκρότηση από τον ΣΥΡΙΖΑ ευρύτερων παρατάξεων στην αυτοδιοίκηση, το συνδικαλισμό και τη νεολαία, ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, όπως... αποκαλύπτουν σήμερα τα «Παιχνίδια Εξουσίας». 

 Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται αποφασισμένος να αναστρέψει την πορεία των πραγμάτων, ανοίγοντας τις πόρτες της Κουμουνδούρου και δημιουργώντας στην πορεία έναν ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ισχυρό σε κομβικούς τομείς του μαζικού και κοινωνικού χώρου, όπου σήμερα είναι ουσιαστικά ίσως και ανύπαρκτος, ακόμα και πολυδιασπασμένος!

 Όπως, μάλιστα, διευκρίνισε ο ίδιος, σε παρέμβαση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου, τα κοινωνικά ανοίγματα και η διεύρυνση των κοινωνικών συμμαχιών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν σημαίνει το σταμάτημα του πολιτικού ανοίγματος στο χώρο των κοινωνικών συμμαχιών. Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, ο Αλέξης Τσίπρας, σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης της εσωστρέφειας, ζήτησε όσο διάστημα διαρκεί ο δημόσιος διάλογος για το Πρόγραμμα του κόμματος, να σταματήσουν οι τάσεις τις δημόσιες παρεμβάσεις τους.

Με τοποθέτησή του ο Νίκος Βούτσης φέρεται να είπε πως η αναστολή των δημόσιων παρεμβάσεων των τάσεων δεν πρέπει να υποκρύπτει την κατάργησή τους, ενώ αντιδράσεις στο αίτημα του προέδρου του κόμματος δεν υπήρχαν, με αποτέλεσμα το επόμενο διάστημα οι τάσεις να μην έχουν δημόσιες παρεμβάσεις. 

 Ο Αλέξης Τσίπρας, επίσης, πρότεινε να συμμετάσχουν στις συζητήσεις που θα γίνουν για το πρόγραμμα του κόμματος και πρόσωπα που δεν ανήκουν στο χώρο, γεγονός που εκ των πραγμάτων σηματοδοτεί άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ σε προσωπικότητας του προοδευτικού χώρου σε όλους τους τομείς... 
Βασίλης Σκουρής
 ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: