25.1.21

Κουφοντίνας: Για τρίτη φορά στο νοσοκομείο μέσα σε 10 μέρες...


Στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας βρίσκεται αυτή την ώρα ο καταδικασμένος για τα εγκλήματα της «17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίνας, καθώς παρουσίασε νέες επιπλοκές στην υγεία του από την απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 8 Ιανουαρίου.

Σε αυτό το... διάστημα ο Κουφοντίνας, που είναι έγκλειστος από τις 21 Ιανουαρίου στις Φυλακές Δομοκού, έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας τρεις φορές, με τις προηγούμενες δύο να αρνείται ουσιαστικά ιατρική βοήθεια, καθώς φέρεται αποφασισμένος να συνεχίσει την απεργία πείνας εωσότου γίνει αποδεκτό το αίτημά του για μεταγωγή στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Για τη μεταφορά Κουφοντίνα στο νοσοκομείο στήθηκε για μία ακόμη φορά ολόκληρη επιχείρηση από την αστυνομία, ενώ το βαρυποινίτη συνοδεύουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες της εξωτερικής φρουράς των Φυλακών Δομοκού, όπως γράφει το lamiareport.gr.

Ξανά στα επείγοντα του νοσοκομείου της Λαμίας είχε φτάσει ο Δημήτρης Κουφοντίνας το μεσημέρι της 20ής Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται πως είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο και στις 16 Ιανουαρίου αλλά είχε αρνηθεί οποιαδήποτε παροχή βοήθειας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε και πάλι με ασθενοφόρο στη φυλακή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: