12.1.21

Η μάχη των Τσοχατζόπουλων συνεχίζεται...



ΦΩΤΟ...
Εισβολή αγνώστων στο πολιτικό του γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, αρπαγή μέρους του προσωπικού του αρχείου, ξήλωμα της πόρτας ασφαλείας, ακόμη και χτίσιμο με γυψοσανίδα μέρους της αποθήκης, καταγγέλλει ο Ακης Τσοχατζό­πουλος. Την ώρα που έχει ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ του πρώην ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ και της εξαδέλφης του Ελπινίκης Τσοχατζοπούλου, μια επίσκεψη της συζύγου του στο... γραφείο της Κυψέλης μετά από μήνες αποκάλυψε την «επίσκεψη» αγνώστων στον χώρο, οι οποίοι όχι μόνο έψαξαν και πήραν έγγραφα από τη θητεία του ως υπουργού, αλλά, απ’ ό,τι φαίνεται, έκατσαν εκεί για μέρες, αφού βρέθηκαν χρησιμοποιημένα φλιτζάνια και κούπες καφέ και άδεια μπουκάλια μπίρας.

Η εικόνα του χώρου, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που παρουσιάζει το «ΘΕΜΑ», παραπέμπει σε «ψυχροπολεμικό σκηνικό», με τους δράστες σε ρόλο κατασκόπων κάτι να ψάχνουν, και να παραμένει άγνωστο αν τελικά το τι βρήκαν ή τι ακριβώς πήραν φεύγοντας από το γραφείο του Ακη Τσοχατζόπουλου.

«Ο χώρος του γραφείου μου έχει καταστραφεί. Τα πολύτιμα κινητά αντικείμενα και το αρχείο μου έχουν κλαπεί. Οι πόρτες ασφαλείας που είχαν τοποθετηθεί έχουν γκρεμιστεί», αναφέρει ο πρώην υπουργός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ενημερωθεί η Αστυνομία για το σκηνικό στο πολιτικό γραφείο του, όμως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ειδοποιηθούν οι Αρχές για την περίεργη εισβολή, αλλά κυρίως για το θρίλερ με το κλεμμένο αρχείο, για να προσδιοριστεί τι ακριβώς έχουν αφαιρέσει οι μυστηριώδεις «ποντικοί».

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο, πατήστε ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: