11.1.21

Προς «σφαγή» ανεπιθύμητων τον Μάρτιο στην ΕΡΤ...


Σε εκτεταμένες ανανεώσεις ετήσιων συμβάσεων προχώρησε η ΕΡΤ λίγο πριν από το τέλος του 2020. Εν όψει των εκλογών που εκτιμάται πως θα γίνουν το 2021, το τμήμα της βαθιάς ΕΡΤ, που στηρίζεται από τους ανθρώπους της ΝΕΡΙΤ, του ΠΑΣΟΚ και τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ που... αντιμάχεται τον Αλέξη Τσίπρα, έχει αποφασίσει να προχωρήσει στο πολιτικό ξεκαθάρισμα, καθώς θεωρεί πως είναι η ευκαιρία για να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας, κόβοντας τις ενοχλητικές φωνές.

Καταρχήν, η βασική ομάδα συνεργατών της νέας διοίκησης αλλά και όσοι προσελήφθησαν στην ΕΡΤ για τον ενημερωτικό τομέα της τηλεόρασης και το Πρώτο Πρόγραμμα είδαν τις συμβάσεις τους να ανανεώνονται. Για παράδειγμα, στη Γενική Διεύθυνση Προγράμματος συνεχίζουν για όλο το 2021 η συγγραφέας Κάλια Παπαδάκη ως υπεύθυνη μυθοπλασίας, η Αθηνά Κωνσταντίνου (με τα ίδια καθήκοντα), ο Νίκος Νικολακόπουλος ως υπεύθυνος διαμόρφωσης μουσικών δεξαμενών, ο δημοσιογράφος Τάσος Κολλίντζας για την «Αθλητική Κυριακή» και οι Παύλος Κυριαζής, Γιώργος Ψωμιάδης για το νεανικό και το ιντερνετικό πρόγραμμα.

Στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης συνεχίζουν οι Κατερίνα Δήμου, Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, Φωτεινή Θωμαΐς (ανταποκρίτρια στο Παρίσι), Ειρήνη Ζαρκαδούλα (ανταποκρίτρια στις Βρυξέλλες), Μαρία Καλογεράκη (ανταποκρίτρια στη Λευκωσία) και πολλοί άλλοι. Στο Πρώτο Πρόγραμμα ανανεώθηκαν οι συμβάσεις του Στέλιου Βραδέλη, του Δημήτρη Φαναριώτη, του Διονύση Χατζημιχαήλ, της Κατερίνας Σερέτη, της Βασιλικής Κολτσίδα και πολλών άλλων...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: