11.1.21

Βαρύ κλίμα για τον Άδωνη λόγω... εισαγγελέα...


Μπορεί τα κύματα της επικαιρότητας να παρέσυραν και να πήραν μακριά την περίφημη ομολογία Γεωργιάδη ότι η κυβέρνηση «ζύγισε» το ρίσκο για την δοξολογία του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη και αποφάσισε να μην κλείσει τις εκκλησίες από... σεβασμό στην Ορθοδοξία, όμως το θέμα ουδόλως έχει κλείσει. 

Μάλιστα, ο Neo πληροφορείται πως η γκάφα του υπουργού Ανάπτυξης, όσο κι αν ο ίδιος προσπάθησε να διορθώσει τα λεγόμενά του, έχει κάνει πολλούς έξαλλους στο Μαξίμου, ειδικά μετά την εκκίνηση της εισαγγελικής έρευνας: 

βλέπετε, αν ο εισαγγελέας πρωτοδικών που παρενέβη αυτεπαγγέλτως μετά τις δηλώσεις Γεωργιάδη προχωρήσει στο «ζουμί», τότε η «πονεμένη» υπόθεση της Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει όχι μόνο στο πολιτικό, αλλά και στο ποινικό σκέλος. 

Η στήλη υπενθυμίζει στους αναγνώστες της πως «γαλάζιοι» αυτοδιοικητικοί πριν εβδομάδες «κάρφωσαν» το Μέγαρο Μαξίμου για ολιγωρία, λέγοντας ότι είχαν προειδοποιήσει πως η πόλη «βράζει». Ως εκ τούτου, η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ –και ο Άδωνις κάνει ό,τι μπορεί γι’ αυτό...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: