2.11.19

Eντυπωσιακή νίκη για τους Μπακς με ηγέτη τον Γιάννη...


Ντεμπούτο του Θανάση Αντετοκούνμπο... (BINTEO)

Στους Μάτζικ ξέσπασαν οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έκανε double-double στη νίκη με 91-123 στο Ορλάντο. Ντεμπούτο του Θανάση Αντετοκούνμπο που πρωταγωνίστησε στη...

φάση του αγώνα.

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψαν οι Μπακς, οι οποίοι τα ξημερώματα επικράτησαν με 91-123 των Μάτζικ μέσα στο Ορλάντο.

Τα «ελάφια» είχαν σε πολύ καλό βράδυ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πέτυχε double-double με 29 πόντους (8/11β., 9/12διπ., 1/4τρ.), 14 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ τον ακολούθησε ο Μπλέντσο με 18 πόντους.

Το ντεμπούτο του στο NBΑ έκανε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αγωνίστηκε για έξι λεπτά και είχε 2 πόντους με 1/2 δίποντα, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Μάλιστα, το μοναδικό καλάθι που πέτυχε ήταν με εντυπωσιακό τρόπο, αφού έκανε πόστερ στο πρόσωπο του Γουές Ιγούντου, και σίγουρα θα είναι στις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

O Γιάννης, ενθουσιάστηκε


«Ήταν ωραίο καλάθι. Ένα όμορφο καλάθι για το πρώτο του στο ΝΒΑ και ως παίκτης των Μπακς. Ήταν ένας ωραίος τρόπος για να συστηθεί στον κόσμο. Αυτός ο τύπος είναι ο αδερφός μου. Πολλά αδέρφια στον κόσμο δεν έχουν τόσο στενή σχέση, αλλά όχι εμείς. Είναι ο μεγαλύτερος αδερφός μου, πάντα με συμβουλεύει και είναι δίπλα μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Όταν τον βλέπω στο ΝΒΑ να καρφώνει πάνω σε αντιπάλους χαίρομαι πολύ. Με ενθουσιάζει και ενθουσιάζει και τον ίδιο», δήλωσε μετά τον αγώνα...



Πηγή: sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια: