29.11.19

«Υγιής» για τον Ρωμανό η αντίδραση Δοξιάδη...

ΒΙΝΤΕΟ

Στάση που παραπέμπει περισσότερο στη… Βόρεια Κορέα παρά σε ένα λεγόμενο φιλελεύθερο κόμμα επέλεξε να κρατήσει ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, ο οποίος δικαίωσε τον Απόστολο Δοξιάδη που...
– ούτε λίγο ούτε πολύ – ζήτησε την απόλυση του καταξιωμένου δημοσιογράφου Δημήτρη Μανιάτη από «Τα Νέα».

Συγκεκριμένα, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην ΕΡΤ, ο κ. Ρωμανός χαρακτήρισε ως «υγιή» την αντίδραση Δοξιάδη, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «εξέφρασε με τον τρόπο του την αντίθεσή του – και καλά έκανε – σε μια ρητορική μπούλινγκ».

Προσπαθώντας, μάλιστα, να δικαιολογήσει τη θέση του, ο κ. Ρωμανός τόνισε ότι δεν εξέλαβε τις δηλώσεις Δοξιάδη ως «παρέμβαση», επιμένοντας ότι η αντίδρασή του ήταν «υγιής».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δοξιάδης είχε γράψει αναφερόμενος στον κ. Μανιάτη: «Για ένα δημοσιογράφο μεγάλης εφημερίδας, όμως, και αυτές οι αναρτήσεις στα ΜΚΔ είναι μέρος της εικόνας του άρα και της εργασίας του, και δυστυχώς τις χρεώνεται, έστω έμμεσα, η εφημερίδα που του δίνει χώρο και λόγο να εκφράζει τις απόψεις του γραπτά». Δεν ξέρω αν το υποκείμενο αυτό έχει πρόβλημα σεξουαλικό, ψυχοπαθολογικό, κοινωνικό κόμπλεξ ή πάσχει από εντελώς αναίτιο ναρκισσισμό ή μεγαλομανία–και τα δύο αντικειμενικά αδικαιολόγητα σε ένα άτομο με κανένα ουσιαστικό επίτευγμα στη ζωή του, πέραν του εξυπνακισμού και της χυδαιολογίας», τόνισε μεταξύ άλλων. Η αιτία που εξόργισε τον κ. Δοξιάδη ήταν ανάρτηση του Γιώργου Προκοπάκη, ο οποίος καταλόγισε στον κ. Μανιάτη ότι χαρακτήρισε την Ειρήνη Αγαπηδάκη ως «πατσαβούρι» σε κάποιο σχόλιό του σε άγνωστη ανάρτηση στο Facebook.

Για την ιστορία, ο Δημήτρης Μανιάτης διέψευσε τα όσα του αποδόθηκαν, αναφέροντας ότι «δεν θα χρησιμοποιούσα σεξιστικές εκφράσεις που μου αποδίδονται αδίκως και αυθαίρετα. Ο κύριος Προκοπάκης χρησιμοποιώντας σχόλια(;) για άλλα θέματα και ούτε καν αυτοτελή ποστ μου με αναφορά σε συγκεκριμένα πρόσωπα, σπιλώνει, συκοφαντεί και επιχειρεί για πολλοστή φορά να μου τραυματίσει την εικόνα έστω στο πεδίο των κοινωνικών δικτύων αλλά και με άμεσο τρόπο στην εργασία μου- παρεπιπτόντως την μόνη και στον ιδιωτικό τομέα πάντα»...

Δείτε το βίντεο στο altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: