28.11.19

Ξυλοδαρμός συμβούλου Χρυσοχοΐδη...



Του επιτέθηκαν την ώρα που έβγαινε από το μετρό και πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητο του. 
 Το θύμα, ο Γιάννης Αναστασάκος, σύμβουλος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με...
θλαστικά τραύματα, καθώς  και ρωγμώδες κάταγμα στο ένα χέρι.
Η επίθεση έγινε από δυο αγνώστους χθες στο Χαλάνδρι. Ο τραυματίας πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο. 



Εχει διατελέσει στο παρελθόν διευθύνων σύμβουλος της AGB και σήμερα είναι σύμβουλος του υπουργού σε ευρεία γκάμα θεμάτων, με αποτέλεσμα να θεωρείται από πολλούς ως το δεξί χέρι του κ. Χρυσοχοΐδη. Επίσης, είναι μέλος της Επιτροπής για τη βία στους αθλητικούς χώρους και τα στημένα παιχνίδια.

Οι αρχές επιχειρούν να βρουν το κίνητρο της επίθεσης, ωστόσο φαίνεται πως απορρίπτουν την εκδοχή της ληστείας. Αντίθετα, εξετάζουν όλα τα υπόλοιπα ενδεχόμενα.

Την επίθεση καταδίκασε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης. «Επειδή δεν κάνουμε ευτελή αντιπολίτευση τύπου Μητσοτάκη στα θέματα ασφάλειας, θα δηλώσουμε απερίφραστα και χωρίς την παραμικρή προσθήκη, το εξής: απαράδεκτο και απολύτως καταδικαστέο γεγονός η επίθεση στον συνεργάτη του κ. Χρυσοχοΐδη» τονίζει σε δήλωσή του.

«Διότι αν κάναμε αντιπολίτευση τύπου Μητσοτάκη θα συμπληρώναμε: «πως να περιμένουν προστασία και ασφάλεια οι πολίτες από μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να προστατεύσει ούτε τους συνεργάτες της...» συμπληρώνει ο Γ. Ραγκούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: