14.7.18

V for Vlammenoi...


Είναι αυτοί οι τύποι, ό,τι πιο καλτ θα δείτε στο ελληνικό youtube αυτό το καλοκαίρι; 
BINTEO...
Μία ευχάριστη νότα δροσιάς και σουρρεαλισμού υπόσχεται μια εκπομπή που λέγεται “V for Vendetta”, την οποία μπορείτε να απολαύσετε από την άνεση του υπολογιστή σας.

Παρουσιαστές είναι δύο άτομα που...
φαίνονται πολύ ειδικευμένα στα εθνικιστικά hoaxes, με τον έναν μάλιστα να είναι ντυμένος και V, από την ομώνυμη ταινία, φορώντας μια μάσκα του Guy Fawkes. Ένα δηλαδή ταιριαστό σύμβολο, δεδομένου πως και ο ίδιος ο Fawkes, ήταν ένας φονταμενταλιστής χριστιανοταλιμπάν καθολικός τρομοκράτης που σκόπευε να ανατινάξει τη Βουλή των Λόρδων στην Αγγλία σκοτώνοντας τον Προτεστάντη βασιλιά, ώστε να εγκατασταθεί στην εξουσία ένα ανδρείκελο του Πάπα.

Η εκπομπή ξεκινάει δυνατά και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, γίνεται εκτενής κάλυψη στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Πισοδέρι, με τους παρουσιαστές να αναφέρονται σε μια νεκρή γυναίκα που δολοφονήθηκε, όπως διαδίδονταν εκείνες τις ημέρες, από την αστυνομία και που τελικά ζει χωρίς να έχει δεχθεί ποτέ επίθεση. Είχε μάλιστα κυκλοφορήσει και φωτογραφία της





που τελικά ήταν φωτογραφία μίας γυναίκας από το εξωτερικό.


Στη συνέχεια ακούμε και για τη SEEBRIG και το Ρουμάνο διοικητή της, η οποία όπως μαθαίνουμε αιματοκύλησε το Πισοδέρι. Άλλη μια υπόθεση δηλαδή ακροδεξιού hoax που είχε απασχολήσει εκείνες τις μέρες την επικαιρότητα.

Λίγες μέρες μετά το Πισοδέρι, είχε κυκλοφορήσει βίντεο πανικόβλητων διαδηλωτών, που έβλεπαν σύννεφα και νόμιζαν ότι τους ρίχνουν χημικά οι μπάτσοι, αφού για πρώτη φορά είχαν την τύχη να διαδηλώσουν στη ζωή τους.

Νομίζουμε πως η ποιότητα του συγκεκριμένου βίντεο, είναι εφάμιλλη σε δύναμη και τελικά απόλαυση:


spasmenoparathyro.me

Δεν υπάρχουν σχόλια: