8.7.18

Καταιγίδα «σαρώνει» την Αττική...

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Φάρσαλα, Καστοριά, Τρίκαλα...

Προβλήματα σε όλη τη χώρα σημειώνονται από την κακοκαιρία, ενώ καταιγίδα σημειώθηκε και στην Αττική. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα...
συνεχιστούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και αύριο, Δευτέρα.

Στην Αθήνα, λόγω της συσσώρευσης υδάτων έχουν ακινητοποιηθεί δεκάδες οδηγοί στην συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου και Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα. Επίσης, οι πυροσβέστες έχουν προχωρήσει σε κοπές δέντρων στο Χαλάνδρι, ενώ απεγκλώβισαν πολίτες από ασανσέρ σε Πέραμα, Αθήνα, Κερατσίνι.

Έντονες βροχές σημειώθηκαν επίσης και στην Κόρινθο, αλλά και στη Φθιώτιδα. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού στο ύψος της Καμηλόβρυσης χώματα και πέτρες έπεσαν μέσα στο δρόμο. Ευτυχώς παρά τα έντονα φαινόμενα δεν έχουν αναφερθεί σοβαρά ατυχήματα ή ζημιές.

Προβλήματα εντοπίζονται και στην Καστοριά όπου υπερχείλισε χείμαρρος και πλημμύρισαν δύο χωριά και συγκεκριμένα οι κοινότητες Λεύκης και Κορομηλιάς. Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 άντρες της Πυροσβεστικής με 5 οχήματα και πραγματοποιούν αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια.

Την ίδια στιγμή, έντονη χαλαζόπτωση έπληξε το χωριό Βαμβακού Φαρσάλων, ενώ καταιγίδα «χτύπησε» και την πόλη.

Από τον δυνατό αέρα έπεσαν αρκετά δέντρα, στην Ε.Ο. Φαρσάλων – Λαρίσης αλλά και στα γύρω χωριά, όπου με την συνδρομή του πυροσβεστικού κλιμακίου και αστυνομικών του ΑΤ Φαρσάλων, απομακρύνθηκαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: