12.7.18

Αχ, οι νύχτες του Γενάρη...

Καλός μήνας. Υπάρχει όμως κι ο Άγιος Φεβρουάριος. Κι ο Μάης δεν λέμε, είναι γεμάτος αρώματα και μουσικές. Που θα κάτσει η μπίλια λοιπόν; Οι περισσότεροι λένε για…
τον Μάη. Αλλά, μάλλον μπλόφα είναι. Οι εκλογές θα έρθουν πολύ νωρίτερα: Τον Γενάρη.

Η κυβέρνηση είπε στο σχόλιο του (ΣΚΑΙ) ο Τάκης Χατζής, αποκάλυψε τις προθέσεις της. Αυτή δε η τροπολογία Μαξίμου, που στην πραγματικότητα είναι Σκουρλέτη, σκοπό έχει να στριμώξει στους δήμους τη ΝΔ.

Αναλυτικά:

Φανερώθηκε η στρατηγική της κυβέρνησης για τις εκλογές. Αρχικά, ο πρωθυπουργός είχε πει ότι θα κάνω εκλογές στο τέλος της τετραετίας. Μέσα στην στρατηγική του ήταν το εξής. Δεν πρέπει να προηγηθεί άλλη εκλογική αναμέτρηση πριν τις Εθνικές, για να μην δημιουργηθούν άσχημες εντυπώσεις για την κυβέρνηση.

Τώρα φαίνεται ότι θα έρθουν νωρίτερα. Είναι ένα κόλπο συγκεκριμένο που πάνε να κάνουν. Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση οι περισσότεροι υποψήφιοι είναι Δειξιοί. Και σου λένε. Αν τις κάνω μαζί με τις εκλογές, σιγά ο άλλος μην τρέξει για την ΝΔ. Θα τρέχει να βγει δημοτικός σύμβουλος. Αυτό θα προκαλέσει φθορά στη ΝΔ.

Εγώ πάντως εδώ θα καταθέσω την ένσταση μου. Είναι βέβαιοι στην κυβέρνηση ότι το σύστημα μπορεί να αντέξει τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις σε ένα βράδυ;

Το αργότερο, όπως φαίνεται οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο. Εγώ όμως ας αφήσω την κατάθεση μου εδώ λέγοντας πως και ο Γενάρης είναι ένα μήνας που γίνονται εκλογές….

Δεν υπάρχουν σχόλια: