7.7.18

Κουτοπονηριά και άγνοια...

Νταξ ντροπή απλά. Και ξανά. Ντροπή απύθμενη! Το «Ποντίκι» today σόλαρε! Δεν υπάρχει χειρότερη διαδικτυακή απατεωνιά από...
αυτό που κάνουνε να βάζουνε μια φωτό τύπου κουίζ για να αναγγείλουν ένα θάνατο, μία βαριά ασθένεια κοκ. 



Αυτό έκανε το «Ποντίκι» για την είδηση με τον Κοστέλο που πάσχει από επιθετικό καρκίνο, μόνο που τα τσακάλια έκαναν λάθος και τη φωτο μέσα! Έβαλαν φάτσα… Κοέν. Ό,τι να’ναι!

Ιδού σε σκρινσοτ η άγνοια ολάκερη! Ιδού ο ηλεκτρονικός Τύπος στο country μας! Πάνε να κοροιδέψουνε το χρήστη για το κλικ και μπουμπουνάνε αν είναι δυνατόν φωτο – κουίζ για να μαντέψεις (!) ποιος αναμένεται να πεθάνει. Σου λέει ρε παιδί μου, μέχρι να πατήσεις το λινκ, λέγε ονόματα να δεις αν το πετύχεις… Για όνομα! Και η αμάθεια, η προχειρότητα χτυπάει κόκκινο όταν τα αστροπελέκια κάνουν λάθος και αντί να βάλουν τον Κοστέλο φωτο, βάζουνε Κοέν! Δεν περιγράφεται ο πάτος!



Τσέκαρε το ρε φίλε διπλή φορά, γκούγκλαρε το να ξεστραβωθείς, ειδικά όταν το γκάου σου κόνσεπτ είναι να παίξεις (ξεδιάντροπα) με τη φωτο. Ούτε ασκούμενος δημοσιογράφος τέτοια ανεπάρκεια! Για μουσική παιδεία ούτε λόγος… Επαγγελματίες σου λέει μετά. Για κλάματα!

Και τους κράζουνε στη σελίδα τους στα σόσιαλ μίντια για ώρες και ακόμα να πάρουνε χαμπάρι εκεί στο “στρατηγείο” να αλλάξουν Jesus Christ τη φωτο! Αλλά τους μάρανε το κουίζ! Όπως πολύ εύστοχα τους την είπε ένας στο Facebook αφού δεν βάλανε φωτο τον Έλβις Πρίσλει, πάλι καλά να λέμε! ΜΜΕ στο country Ελλάδα ρε, τον ύπνο του δικαίου! Και η κουτοπονηριά να βασιλεύει! Βρε ουστ!..

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Από τη στήλη Opinions 

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: